image description

Σχολιάζοντας το ισόπαλο 2-2 στο διεθνές φιλικό του ΠΑΣ Γιάννινα με την Καρμιώτισσα ο Αλέξανδρος Λώλης ανέφερε ότι η ομάδα έκανε ένα καλό παιχνίδι, πάνω στο νέο στυλ που θέλει να παίξει και το οποίο είναι πολύ πιο επιθετικό.

Αναλυτικά:

Για το φιλικό με την Καρμιώτισσα και το τελικό 2-2: «Θεωρώ ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι σαν ομάδα. Κάποια λάθη αμυντικά κι εννοώ συνολικά και των 11 παικτών, μας στέρησαν τη νίκη και ίσως ένα ψυχολογικό αβαντάζ για την πρεμιέρα. Αλλά αν πάρουμε και τα 90 λεπτά έγινε καλό παιχνίδι, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, δεν δεχτήκαμε πολλές ευκαιρίες κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίξουμε, να κρατάμε πιο πολύ την μπάλα, να έχουμε κυριαρχία, να κάνουμε πιο πολλές φάσεις και να μην κινδυνεύουμε».

Για το αν αυτό είναι που άλλαξε από πέρυσι, το στυλ παιχνιδιού δηλαδή: «Ναι, έχει αλλάξει το στυλ παιχνιδιού μας, είναι πιο επιθετικό».

Για το αν είναι πιο δύσκολη η αμυντική διαχείριση με αυτό το στυλ παιχνιδιού: «Το θέμα είναι και η ψυχολογία των παικτών. Είναι πιο ανεβασμένη όταν έχουμε την μπάλα στα πόδια μας, αυτό θέλουμε, όλοι μας θέλουμε να παίξουμε αυτό το ποδόσφαιρο, γιατί όταν έχεις την μπάλα δημιουργείς φάσεις, ανεβαίνει και ο κόσμος κι αυτό είναι σημαντικό και για μας».

Ακολουθεί βίντεο με τις δηλώσεις Στάικου, Λώλη και Παμλίδη