image description

Χαρούμενος για την επιστροφή του στον ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε ότι είναι ο Γιώργος Παμλίδης, που τόνισε ότι ξαναβρήκε την οικογένεια που άφησε, έστω κι αν άλλαξαν κάποια πρόσωπα, ενώ είπε -μεταξύ άλλων- ότι πιστεύει πολύ σ’ αυτό το αγωνιστικό πλάνο που έχει επιλέξει να παίξει η ομάδα.

Σχετικά με την επιστροφή του στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Καλούμαστε να κάνουμε μια καινούργια αρχή, δουλεύουμε κάθε μέρα και εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Για το τι διαφορετικό βρήκε και τι ίδιο: «Το κλίμα σ’ αυτήν την ομάδα δεν αλλάζει, έχει αυτή τη χάρη, να είναι όλοι μία οικογένεια. Όπως την άφησε έτσι την ξαναβρήκα. Σίγουρα έφυγαν κάποιοι φίλοι, ήρθαν καινούργια παιδιά, αλλά θεωρώ ότι έχουμε ένα πάρα πολύ καλό σύνολο. Τα παιδιά που ήρθαν είναι καλοί παίκτες και καλά παιδιά, οπότε θεωρώ ότι θα γίνει ένα σύνολο όπως των προηγούμενων ετών, γιατί θα είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών».

Για το διαφορετικό ποδόσφαιρο που θα προσπαθήσει να παίξει ο ΠΑΣ Γιάννινα: «Εγώ απουσίασα πέρυσι, αλλά απ’ αυτό που έβλεπα σίγουρα είναι πιο επιθετικό το ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίξουμε. Έχουμε ένα πλάνο, δουλεύουμε καθημερινά σ’ αυτό και αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, εγώ το πιστεύω πάρα πολύ αυτό το πλάνο και νομίζω ότι θα είμαστε καλά».

Για τον στόχο που τίθεται: «Ο στόχος από την ομάδα είναι μια πάρα πολύ γρήγορη σωτηρία κι ένα καλό ποδόσφαιρο, γιατί τα τελευταία χρόνια έχουμε συνηθίσει να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και θέλω να πιστεύω ότι και αυτή η χρονιά, έτσι όπως έχουμε ξεκινήσει κι έτσι όπως δουλεύουμε, θα βγει κι αυτή πετυχημένα».

Για τον κόσμο του ΠΑΣ: «Ο κόσμος έρχεται και δίνει το παρόν, είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ και πάλι μπροστά στον κόσμο μας, γιατί την τελευταία φορά που έπαιξα εδώ ο κόσμος απουσίαζε λόγω της πανδημίας. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι κοντά μας και θα είμαστε μια οικογένεια».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις Στάικου, Λώλη και Παμλίδη