image description

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα (Τρίτη 16/8) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα για να ξεκινήσει πλέον η προετοιμασία για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία και ξεκινάει μ’ ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ευελπιστώντας όμως στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στα ευχάριστα της ημέρας ήταν οι επιστροφές στις ομαδικές προπονήσεις των Κόντε και Σταματελόπουλου. Ο πρώτος συμμετείχε ως κι ένα μέρος από το δίτερμα που έγινε στο τέλος, ενώ ο δεύτερος μόνο στο πρώτο μέρος, δεν έπαιξε δηλαδή καθόλου στο δίτερμα.

 

Αντιθέτως είχαμε κάποια απρόοπτα, καθώς οι Ροσέρο και Κύρκος είχαν μικροπροβλήματα μυικής φάσης από το φιλικό με την Καρμιώτισσα. Ο Κύρκος έκανε γυμναστήριο, ενώ ο Ροσέρο πήγε για μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποία αναμένονται αύριο. Αν είναι ένας απλός σπασμός ο Ροσέρο προλαβαίνει τον Ολυμπιακό, αν είναι μικρό τράβηγμα, προφανώς θα χάσει το ματς της Κυριακής.

Σήμερα η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και κάποιες ασκήσεις για να επανέλθουν οι παίκτες μετά το διήμερο ρεπό, υπό την επίβλεψη του κ. Ντουρουντού.

Στη συνέχεια ο κ. Στάικος δούλεψε στην ομαδική επιθετική τακτική και στο build up, πρώτα από την άμυνα ως το κεντρικό 1/3 του γηπέδου και έπειτα και στο επιθετικό 1/3 του γηπέδου. Στην αρχή η άσκηση έγινε σε απλή μορφή, χωρίς αντιπάλους δηλαδή, και έπειτα εφαρμογή στο παιχνίδι 11 εναντίον 11.

Στο δίτερμα που έγινε στα 2/3 του γηπέδου περίπου, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα δοκίμασε κάποια πράγματα για την ενδεκάδα της Κυριακής, σε συνδυασμό και με τις απουσίες που είχε, αλλά ακόμα δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το βασικό σχήμα, αφού θέλει να δει και ποιους παίκτες θα έχει εν τέλει στη διάθεσή του.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν Τετάρτη-Πέμπτη και Παρασκευή απόγευμα, ενώ το Σάββατο θα γίνει ένα πρωινό χαλάρωμα και στη συνέχεια η ομάδα θα αναχωρήσει για Αθήνα.

Τα είπαν Στάικος-Χριστοβασίλης

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο κ. Στάικος με τον κ. Χριστοβασίλη για τα μεταγραφικά θέματα, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει ο κόουτς των Ηπειρωτών. Έχει προκύψει ανάγκη για 1-2 μεταγραφικές κινήσεις, όπως διαφάνηκε από τα φιλικά και μένει να δούμε αν και πότε η ομάδα θα προχωρήσει σε περαιτέρω ενίσχυση. Τουλάχιστον μία μεταγραφή, πάντως, είναι πολύ πιθανό να γίνει, με την προτεραιότητα να δίνεται στον αριστεροπόδαρο στόπερ.

Διαφημίσεις