image description

Από πολλές εκπλήξεις συνδυάστηκε η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του ΠΑΣ Γιάννινα για τη σεζόν 2022-2023! Κατά την εκδήλωση που έγινε απόψε στους “Ζωσιμάδες” η ηπειρώτικη ομάδα, σε συνεργασία με το Hall Of Brands, παρουσίασε τα 4 σχέδια και χρώματα που θα φοράει, συν τις εμφανίσεις των τερματοφυλάκων.

Η φανέλα που “έκλεψε” την παράσταση ήταν φυσικά αυτή που σχεδιάστηκε από φιλάθλους και ψηφίστηκε απ’ αυτούς. Από σχεδόν 50 προτάσεις που έγιναν, προτιμήθηκε από την πλειοψηφία μία φανέλα με έντονο “‘άρωμα” Ιωαννίνων, καθώς πάνω της υπάρχουν το ρολόι της πλατείας, το τζαμί στο κάστρο, η μεγάλη σκεπαστή του Εθνικού Σταδίου των “Ζωσιμάδων”, αλλά και οι καμάρες εντός των τειχών του κάστρου.

Η εμφάνιση που φορέθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι βασισμένη σε σχέδιο που φόρεσε η ομάδα στις αρχές της δεκαετίας του ’70, με προπονητή τον θρυλικό Ντε Φαρία και σιγά-σιγά ξεκίνησε στη συνέχεια ο θρύλος της ομάδας των Αργεντίνων.

Ούτε από τη φετινή σειρά εμφανίσεων θα λείψει η ισόβια άσπρη φανέλα με την κάθετη μπλε ρίγα. Είναι ένα σχέδιο που έχει δοθεί η υπόσχεση να υπάρχει κάθε χρόνο, καθώς είναι διαχρονικά η αγαπημένη των φιλάθλων.

Ως ουδέτερη εμφάνιση η ομάδα φέτος θα έχει μία μαύρη φανέλα. Ένα χρώμα που δεν έχει ξαναφορεθεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τέλος, οι τερματοφύλακες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν τρία διαφορετικά χρώματα, το κίτρινο, το γαλάζιο, αλλά και το κόκκινο. Η κόκκινη εμφάνιση των τερματοφυλάκων θα είναι διαθέσιμη σε λίγες μέρες.

Η δεύτερη μεγάλη έκπληξη είχε να κάνει με την ανακοίνωση του hall of legends. Κατόπιν ενεργειών του παλιού αρχηγού της ομάδας, Γιώργου Σιόντη, η πρώτη σειρά των δερμάτινων καθισμάτων θα παραχωρείται πλέον στους παλαίμαχους άσους του ΠΑΣ Γιάννινα.

Σήμερα την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Σιόντης, Μάιπας, Γκλασμάνης, Κοντογιωργάκης και Σεϊταρίδης.

Δείτε την εκδήλωση