Ο ΑΓΣΙ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της με την Ελληνική εταιρία αθλητικής ένδυσης ATHLOS SPORTSWEAR η οποία έχει τις εγκαταστάσεις της στην πόλη μας.

Ο ΑΓΣΙ επέλεξε την ATHLOS SPORTSWEAR για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, την άριστη εξυπηρέτηση και την ευελιξία της σε όλα τα επίπεδα, όπως επίσης μένοντας πιστός στην λογική της στήριξης των επιχειρήσεων που παράγουν και δραστηριοποιούνται στην τοπική αγορά της περιοχής μας.

Η εταιρεία ATHLOS SPORTSWEAR δημιουργήθηκε το 1985 στα Ιωάννινα και εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και παραγωγή αθλητικών ρούχων και αξεσουάρ. Θεωρείται η πιο σημαντική εταιρεία στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδος και μία από τις πιο γνωστές Ελληνικές εταιρίες αθλητικής ένδυσης. Χαρακτηριστικό γνώρισμα της ATHLOS είναι ο συνδυασμός άριστης ποιότητας, προσωπικής εξυπηρέτησης και ανταγωνιστικών τιμών, γεγονός που της έχει επιτρέψει να έχει πολυάριθμες επιτυχημένες συνεργασίες με επαγγελματικές ομάδες όλων των αθλημάτων με πιο πρόσφατη την συνεργασία της με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία:

Εγκαταστάσεις 22 χλμ Ιωαννίνων Κόνιτσας – Βρύση Πασιά

Τ.Κ. 44007

Τηλ. 2653022334

Φαξ : 2653022323

Ε-mail : info@athlos-sport.gr

https://www.sport-shop.gr/