image description

Τη δυνατότητα αγορών προϊόντων και υπηρεσιών με ειδικές τιμές, επισκέψεων σε μουσεία και αξιοθέατα με μειωμένο εισιτήριο, καθώς και μιας γενναίας έκπτωσης για τη μετακίνηση με λεωφορείο στα Γιάννενα, θα έχουν οι δρομείς του Ioannina Lake Run, καθώς και οι εθελοντές του αγώνα τις επόμενες ημέρες.

Ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων υλοποιεί και φέτος την πρωτοβουλία Lake Run Proud Partner, με στόχο να ενδυναμώσει τη συνεργασία με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού και όχι μόνο, καθώς και με πολιτιστικούς φορείς, με αμοιβαία οφέλη, τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση, αθλητές και εθελοντές.

Με αυτόν τον τρόπο, το Ioannina Lake Run, που έτσι κι αλλιώς δεν είναι ένα αμιγώς αθλητικό γεγονός, γίνεται υπόθεση όλης της πόλης, εμπλέκοντας στη διοργάνωση τους επαγγελματίες της περιοχής, καθώς και τους φορείς πολιτισμού.

Κάθε αθλητής, μαζί με τις πληροφορίες για την ημέρα του αγώνα (αριθμό συμμετοχής, ώρα προσέλευσης, group εκκίνησης), θα λάβει στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο και το ειδικό σήμα, το οποίο θα επιδεικνύει στα συνεργαζόμενα καταστήματα, στα μουσεία και στα αξιοθέατα, εξασφαλίζοντας εκπτώσεις για το διάστημα από 12 έως 22 Σεπτεμβρίου. Με το ειδικό σήμα θα εφοδιαστούν, όμως, και οι εθελοντές, οι οποίοι αποτελούν την «ψυχή» της διοργάνωσης.

Η επιτυχία του εγχειρήματος θα κριθεί από τον βαθμό ανταπόκρισης των τοπικών επιχειρήσεων (ξενοδοχεία, καφετέριες, καταστήματα εστίασης, εμπορικά καταστήματα κ.ά.) και για τον λόγο αυτό, η οργανωτική επιτροπή του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα https://www.ioanninalakerun.gr/pages/proud_partners ή να αποστείλουν το όνομα και το είδος της επιχείρησης, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail, διεύθυνση, καθώς και το ποσοστό της έκπτωσης που επιθυμούν να προσφέρουν (από 10% και πάνω), στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Οι συνεργάτες του Γύρου Λίμνης θα έρθουν άμεσα σε επαφή μαζί τους, προκειμένου να γίνει η προμήθεια του ειδικού σήματος για την ανάρτηση στην είσοδο της κάθε επιχείρησης.

Από την πλευρά της, η διοργάνωση θα αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα της τα συνεργαζόμενα καταστήματα και τις ειδικές προσφορές, για τα οποία θα ενημερωθούν και αθλητές και εθελοντές στο e-mail τους.

Ήδη στην πλατφόρμα του Lake Run Proud Partner έχουν εγγραφεί καφέ-μπαρ, εστιατόρια, καταστήματα αθλητικών ειδών, εμπορικά καταστήματα και άλλες επιχειρήσεις, που παρέχουν εκπτώσεις από 10% έως 25% σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Έκπτωση 25% παρέχει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων για εισιτήρια μετ’ επιστροφής για όσους ταξιδέψουν από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Λάρισα.

Τέλος, μειωμένο εισιτήριο θα πληρώσουν όσοι επισκεφθούν δύο από τα μουσεία με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στα Γιάννενα, καθώς και το μοναδικής ομορφιάς Σπήλαιο Περάματος. 50% έκπτωση στην τιμή γενικής εισόδου (3 ευρώ από 6) παρέχει το Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη στο Μπιζάνι, 33% (τιμή μειωμένου εισιτηρίου 2 ευρώ) το Μουσείο Αλή Πασα και Επαναστατικής Περιόδου στο Νησί και 20% (5,5 ευρώ από 7 ευρώ) το Σπήλαιο Περάματος.