Για ακόμη μια φορά το Tiger Boxing Club συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα Πυγμαχικά γυμναστήρια της Ελλάδας, καθώς κλήθηκε ο Χρήστος Καίσαρης, επαγγελματίας πυγμάχος του Μάκη Στάθη να συμμετέχει στην κάρτα αγώνων του Scorpion “Boxing Prive” όπου συμμετέχουν τα μεγαλύτερα ονόματα της Επαγγελματικής Πυγμαχίας από όλη την Ελλάδα.

Οι πυγμαχικές αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στο Μετς στο Παγκράτι μπροστά σε χιλιάδες θεατές! Αναμένεται ακόμη μια φορά ένα υπερθέαμα από τον Manager και Promoter της Διοργάνωσης, Γιώργο Σαριδάκη, ο οποίος έχει ετοιμάσει ζευγάρια με σκοπό να κόψει την ανάσα στο Αθηναϊκό κοινό που τον στηρίζει τόσα χρόνια, αλλά και σε ανθρώπους που θα ταξιδέψουν απ’ όλη την Ελλάδα για να απολαύσουν τη Πυγμαχική βραδιά.

Ο Χρήστος Καίσαρης έχει ήδη ξεκινήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του όπου περιλαμβάνει Φυσική Κατάσταση και Ενδυνάμωση και στο επόμενο διάστημα θα ταξιδέψει σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη για να δώσει φιλικούς αγώνες Sparing για να ολοκληρώσει τη προετοιμασία του πριν τη μεγάλη αναμέτρηση με τον έμπειρο Παναγιώτη Παπανικολάου αθλητή του Νίκου Στυλιαρα στα -75 κιλά.

Οι Γιαννιώτες αναμένουμε άλλη μια μεγάλη επιτυχία από το Tiger Boxing Club όπου συνεχίζει την ανοδική του πορεία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.