image description

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά και η ΔΩΔΩΝΗ τη γιορτάζει προσκαλώντας τους χρήστες του Instagram να λάβουν μέρος στου «ΤΟΥΤΟΣΤ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ» διαγωνισμό, με πρωταγωνιστή το αγαπημένο τυρί ΔΩΔΩΝΗ ΤουΤοστ.

Καθώς η φράση “Μαμά, πεινάω!” μπορεί να ακουστεί σε ανύποπτο χρόνο και μέρος, η ΔΩΔΩΝΗ καλεί το κοινό να μοιραστεί μαζί της, τις πιο αστείες και απρόσμενες  στιγμές που τα παιδιά ζητάνε τοστάκια, δίνοντας την ευκαιρία σε 15 τυχερούς να κερδίσουν μοναδικά δώρα!

Έτσι, από τις 9 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι επισκεφτούν την σελίδα της ΔΩΔΩΝΗ στο Instagram, είναι να δώσουν τη δική τους απάντηση μέσω comment στο post του διαγωνισμού και να μπουν αυτόματα στην κλήρωση.

Οι 5 πρώτοι τυχεροί θα κερδίσουν από 1 Tablet Samsung και οι 10 επόμενοι τυχεροί θα κερδίσουν ηχεία JBL. Παράλληλα, όλοι οι νικητές θα λάβουν αγνά γαλακτοκομικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ σε ατομικά cooler bags.

Φτιαγμένο από 100% ελληνικό, πρόβειο και αγελαδινό γάλα, τo ημίσκληρο τυρί ΔΩΔΩΝΗ ΤουΤοστ ξεχωρίζει για την αγνή του ποιότητα και την πλούσια γεύση του, χάρη στους 4 μήνες ωρίμανσης, και αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα κληρωθούν στις 3 Οκτωβρίου και θα επικοινωνήσει η εταιρεία μαζί τους με προσωπικό μήνυμα.

Η ενέργεια σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τη BBDO για τη ΔΩΔΩΝΗ.

 

Ακολουθήστε τη ΔΩΔΩΝΗ στο Instagram και στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε για τα νέα προϊόντα, τις συνταγές και τους διαγωνισμούς.

 

 

Εσείς ακόμα να λάβετε μέρος;