
Και επίσημα πέρασαν στο ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα οι 4 τελευταίες μεταγραφές της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Πρόκειται για τους Μπάλαν, Μπακαδήμας, Τσίρη και Ν. Λώλη, με τους δύο τελευταίους να έχουν γίνει κι αυτοί επαγγελματίες.
Ο Νίκος Λώλης επέλεξε το νούμερο 20. Είναι ο Βενιαμίν της ομάδας και είναι γεννημένος στις 20 Ιανουαρίου του 2005. Αγωνίζεται ως μέσος.
Ο Τσίρης θα φοράει το νούμερο 32. Είναι ο 2ος μικρότερος επαγγελματίας παίκτης της ΠΑΕ, γεννημένος στις 18 Αυγούστου του 2004. Αγωνίζεται κι αυτός ως μέσος.
Ο Μπακαδήμας θα έχει το νούμερο 45. Είναι στόπερ και δεξιός μπακ και έχει γεννηθεί στις 6 Ιουνίου του 2000.
Τέλος, ο Κλαούντιου Μπάλαν θα φοράει το 91. Είναι επιθετικός και είναι γεννημένος στις 22 Ιουνίου του 1994 στην Ρουμανία.
Συνολικά το ρόστερ της ομάδας αριθμεί 30 παίκτες, αλλά ο Γιάννης Ρίζος έχει παραχωρηθεί δανεικός στον Θεσπρωτό, οπότε θα παραμείνουν 29.
Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου, αλλά με δικαίωμα απόκτησης πλέον μόνο παικτών που δεν ανήκουν σε άλλες ομάδες.






