Ο ΠΑΣ Γιάννινα δέχτηκε δύο γκολ από απευθείας εκτελέσεις φάουλ σήμερα και τελικά έκανε τα δύσκολα εύκολα για τον Παναθηναϊκό, με τον κ. Στάικο να δηλώνει ότι το σκορ είναι άδικο και βαρύ για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα. Παράλληλα τόνισε για τον Αθανασίου ότι είναι νέο παιδί και όλοι μαζί θα αντιμετωπίσουν αυτό που έγινε.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote:

«Σήμερα παίζαμε με την ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο και το έδειξε και σήμερα. Νομίζω ότι το 3-0 είναι λίγο άδικο και βαρύ για μας και την προσπάθεια των παιδιών. Στο α’ ημίχρονο η ομάδα μου έκλεισε καλά τους χώρους και δυστυχώς με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ προηγήθηκε στο σκορ. Το ίδιο έγινε και στο β’ ημίχρονο, μπήκαμε με το ίδιο πλάνο, ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή, είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά χωρίς να δημιουργεί ευκαιρίες. Πάλι μ’ ένα απευθείας φάουλ μπήκε με 2-0 μπροστά στο σκορ και καταλαβαίνετε ότι το ματς δυσκόλεψε, αλλά και η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών έπεσε και φυσικά σε μια τέτοια έδρα δεν είναι εύκολο να αντιδράσεις μετά από το 2-0.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά και είμαστε αισιόδοξοι για την πορεία μας».

Για τους Παντελάκη, Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού και άλλους που έσπευσαν να παρηγορήσουν τον Αθανασίου που έκανε το λάθος στο δεύτερο γκολ χάνοντας την μπάλα μέσα από τα χέρια του: «Είναι νέο παιδί με πολύ ταλέντο, οι άτυχες στιγμές είναι στο ποδόσφαιρο και είναι αυτές που μας κάνουν πιο δυνατούς. Είμαι σίγουρος ότι ο Βασίλης και όλοι μαζί θα το αντιμετωπίσουμε σωστά και ψύχραιμα και το παιδί θα έχει καλή συνέχεια στο ποδόσφαιρο, αλλά και η ομάδα θα προχωρήσει».