image description

Πρωινή προπόνηση είχε σήμερα το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι κάνουν μία μίνι προετοιμασία αυτές τις μέρες εκμεταλλευόμενοι τη διακοπή των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, λόγω των εθνικών ομάδων.

Ο κ. Στάικος δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του στην τακτική του επιθετικού κομματιού, εν όψει και του φιλικού αγώνα με την Βέροια που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη στις 17:00 στο Πανηπειρωτικό. Θα είναι μία ευκαιρία για αρκετές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα και γίνεται κυρίως για να πάρουν χρόνο συμμετοχής τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα Μπαλάν και Μπακαδήμας.

Κανονικά συμμετείχε σήμερα στο πρόγραμμα ο Ριένστρα, που επέστρεψε μετά από θλάση α’ βαθμού στον δικέφαλο. Ο κόουτς θα έχει μία επιπλέον λύση όταν επιστρέψει η ομάδα στην αγωνιστική δράση, αφού ο Ολλανδός χαφ αποκτήθηκε με στόχο να προσδώσει ποιότητα στο παιχνίδι της ομάδας. Ως εκ τούτου η παρουσία του είναι απαραίτητη, αρκεί βέβαια να μπορέσει να επανέλθει πλήρως από τους τραυματισμούς και να είναι σε θέση να παίζει σε υψηλούς ρυθμούς.

Ο Γιάννης Κιάκος και ο Αλέξανδρος Λώλης έκαναν ατομικό και κατά πάσα πιθανότητα θα κάνουν κανονικό πρόγραμμα την Παρασκευή. Ο τελευταίος, λόγω των ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, έχασε την ευκαιρία να ενσωματωθεί στην Εθνική Ελπίδων και δεν τέθηκε στη διάθεση του νέου Ομοσπονδιακού τεχνικού, Νίκου Παπαδόπουλου.

Αντιθέτως, κανονικά ενσωματώθηκε ο Τσάβος, ο οποίος θα λείψει για μερικές μέρες από τις προπονήσεις των Ηπειρωτών.

Μία ενόχληση που έχει ο Εραμούσπε στους κοιλιακούς δεν φαίνεται να είναι ανησυχητική, ωστόσο για προληπτικούς λόγους θα μείνει εκτός προπονήσεων να αποφορτιστεί και θα μπει και πάλι σε φουλ ρυθμούς από Δευτέρα.

Αύριο δεν έχει προπόνηση, αφού η ομάδα θα παίξει φιλικό παιχνίδι το απόγευμα, οπότε η επόμενη προπόνηση θα γίνει Παρασκευή στις 10 το πρωί. Αμέσως μετά οι παίκτες θα πάρουν διήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν Δευτέρα.