Την απάντησή της στις αιχμές που άφησε εναντίον της ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε η Ακαδημία Atlas Epirus, η οποία αρνείται στο όνομα παιδιών και του μέλλοντός τους να προχωρήσει σε δημόσιες διαμάχες και τονίζει ότι η συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχιστεί αταλάντευτα, αφού καμία ανακοίνωση δεν μπορεί να σταματήσει τα όνειρα των παιδιών να ενταχθούν στις υποδομές της ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

Πάγια αρχή της Σχολής Ποδοσφαίρου Άτλας Epirus FC είναι να μη χρησιμοποιεί παιδιά σε διαμάχες, πόσω μάλλον όσο αυτές ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και μόνο ορισμένων.

Θα συνεχίσουμε την αγαστή συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, όπως έχουμε εδώ και 5 χρόνια, όντας συνεργαζόμενη ακαδημία. Για τα υπόλοιπα συκοφαντικά που αναφέρονται στην ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα επιφυλασσόμαστε παντός νόμιμου δικαιώματος.
ΥΓ: Ο σεβασμός δεν απαιτείται. Κερδίζεται.
ΥΓ: Καμία ανακοίνωση δεν μπορεί να σταματήσει τα όνειρα των παιδιών της πόλης που επιθυμούν μέσα από την προσπάθεια τους, αν επιλέγουν, να ενταχθούν στις υποδομές της ομάδος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966.