
Την ήττα γνώρισε στην Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ η ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, με την ομάδα του Γιάννη Λώλη να στέκεται πολύ καλά και να έχει ένα κρεσέντο χαμένων ευκαιριών για 70 λεπτά, αλλά η κλάση του ΠΑΟΚ μίλησε στο τελευταίο 20λεπτο. Έτσι ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφτασε στην φαινομενικά εύκολη επικράτηση με 4-1.
Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 6’ με πλασέ του Βρύζα.
Στο 13’ ο ΠΑΣ άγγιξε την ισοφάριση με φάουλ του Πλασκασοβίτη που αρχικά απέκρουσε δύσκολα ο Μπελέρης, ο Ντώνος πήρε το ριμπάουντ και πάνω στη γραμμή απέκρουσε αμυντικός του ΠΑΟΚ, κρατώντας το μηδέν!
Στο 22’ σουτ του Πολιτάκη απέκρουσε ο Αναγνωστόπουλος του ΠΑΣ.
Στο 27’ σουτ του Πλασκασοβίτη, απέκρουσε δύσκολα ο Μπελέρης, ο Μυρόγλου ήταν μόνος με το τέρμα και σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ!
Στο 31’ σουτ του Πλασκασοβίτη η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι.
Στο 40’ απευθείας φάουλ του Μυρόγλου η μπάλα στο παραθυράκι του Μπελέρη και καταπληκτικό γκολ για το 1-1!
Στο 45’ σουτ του Πολιτάκη έξω από την περιοχή, στη γωνία της εστίας του Αναγνωστόπουλου και 2-1.
Στο 55’ κεφαλιά του Βρύζα, δίπλα από τα δοκάρια.
Στο 60’ τεράστια χαμένη ευκαιρία του Πλασκασοβίτη να ισοφαρίσει, αφού σε τετ α τετ πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα!
Στο 72’ σουτ εκτός περιοχής του Παπαγεωργίου και 3-1 για τον ΠΑΟΚ.
Και στο 83’ ο Ζούμπης πέρασε 2-3 παίκτες της άμυνας και πλάσαρε για το 4-1.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟΚ: Μπελέρης, Κουπένος, Πολυκράτης, Πανικίδης, Καλιόγλου, Παπαγεωργίου, Κεσίδης, Καλαϊτσίδης, Βρύζας, Καραϊωάννου, Πολιτάκης
ΠΑΣ Γιάννινα: Αναγνωστόπουλος, Ρίζος, Κατσαούνος (80’ Βάσσης), Ντώνος, Ναυρόζογλου, Πάκος, Μυρόγλου, Κοντός (70’ Λούπας), Βασιλείου (65’ Τσες), Πλασκασοβίτης (80’ Σαούγκος), Σπύρου (65’ Καλαμπόκης)