Απολογισμό καριέρας έκανε ο Σάββας Παντελίδης με εκτενή συνέντευξη που παραχώρησε στο gazzetta.gr. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πέρασμά του ως προπονητής από τον ΠΑΣ Γιάννινα το β’ εξάμηνο του 2013 αναφέροντας ότι μετά από μια πολύ πετυχημένη χρονιά που είχε ο ΠΑΣ με τον Χριστόπουλο εκείνος αντιμετώπισε εχθρικό κλίμα, ο κόσμος δεν έβλεπε τίποτα καλό σ’ αυτόν, παρότι η ομάδα κέρδισε κάποια παιχνίδια στο πρωτάθλημα συγκεντρώνοντας 9 βαθμούς και τελικά αποχώρησε μετά από αποκλεισμό στο κύπελλο από τον Αιγινιακό.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στον κ. Χριστοβασίλη λέγοντας ότι είχε αναγνωρίσει το λάθος που έκανε τότε να τερματίσει τη συνεργασία μαζί του.

Πιο αναλυτικά για τη συνεργασία του με τον ΠΑΣ Γιάννινα είπε:

«Δεν ήταν καλή περίοδος. Ο ΠΑΣ ήταν στην Α’, αλλά τίποτα δεν ήταν καλό για εμένα. Δεν είναι μόνο που είμαστε καλά βαθμολογικά, αλλά η ομάδα την προηγούμενη χρονιά έχει κάνει μια πάρα πολύ καλή πορεία κι ο κόσμος θέλει να μείνει ο Χριστόπουλος, ο οποίος τελικά έφυγε. Είναι όλοι εχθρικοί απέναντί μου. Ξεκινάμε με το 3-3 στην Τρίπολη και είναι μια χρονιά που την ημέρα που φεύγω άφησα την ομάδα με 9 βαθμούς, ενώ στην προηγούμενη σεζόν την αντίστοιχη περίοδο η ομάδα είχε πέντε βαθμούς».

Αισθάνθηκες αδικία;

«Ναι. Νομίζω ότι κι ο πρόεδρος έχει πει ότι αν έχει κάνει λάθος κάπου ήταν ότι άλλαξε εμένα. Νομίζω ότι πιέστηκε όμως γιατί ο κόσμος δεν έβλεπε τίποτα καλό σε εμένα. Και σε νίκες ακόμα δεν έβλεπαν τίποτα καλό για εμένα. Θυμάμαι ότι και μετά από νίκη έφταιγε ο Παντελίδης. Σαφώς, ήταν άσχημο που αποκλειστήκαμε στο Κύπελλο αλλά συμβαίνουν αυτά σε μια δουλειά».

Όλη η συνέντευξη του κ. Παντελίδη για όλες τις ομάδες που έπαιξε ή ήταν προπονητής ΕΔΩ