Δύο μέρες δίπλα στις ομάδες υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε ο κ. Γιώργος Γεωργουλόπουλος, βοηθός του Γιάννη Πετράκη, ο οποίος είναι και επικεφαλής του γενικότερου σχεδιασμού που γίνεται στις μικρές ομάδες του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο κ. Γεωργουλόπουλος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και τα νέα παιδιά της ομάδας Κ-17, αλλά και κάποια της Κ-20 και εκτός των προπονήσεων που έκανε μαζί με τους κ.κ. Αγγέλη και Μπαδήμα, είχε την ευκαιρία να μιλήσει στα παιδιά, δίνοντας ένα στίγμα των απαιτήσεων που έχει η ομάδα.

Η ΠΑΕ, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα είναι δίπλα στα νέα παιδιά, θα τα παρακολουθεί πολύ στενά και μάλιστα πολλά από τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να πηγαίνουν στη μεγάλη ομάδα, να προπονούνται υπό την επίβλεψη του Γιάννη Πετράκη και των συνεργατών του και να αποκτούν μεγαλύτερες εμπειρίες από μικρότερη ηλικία.

Εξυπακούεται ότι και οι Αλεξίου και Τσελιόπουλος είναι κι εκείνοι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμοι, και μάλιστα τα πρόσφατα εργομετρικά τα παρακολούθησε ο γυμναστής της ΠΑΕ, Βασίλης Αλεξίου.

*Λόγω απουσία του κ. Πετράκη, ο κ. Γεωργουλόπουλος είχε αναλάβει και την προπόνηση της μεγάλης ομάδας την Παρασκευή.

georgoylopoylos-u-17-20-2