Ο Γιώργος Πανταζής ήταν ο πρωταγωνιστής του 25ου μεταλλίου για το ελληνικό Ολυμπιακό ταεκβοντό, σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για αθλητές και αθλήτριες ηλικίας κάτω των 21 ετών. Ο Τζουμερκιώτης στην καταγωγή πρωταθλητής, τέσσερα χρόνια μετά την παρθενική του παρουσία σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (Βαρσοβία 2018), κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των -80 κιλών στη διοργάνωση που άνοιξε αυλαία σήμερα στα Τίρανα.

Μια πρεμιέρα που εκτός από το μετάλλιο, είχε και τρεις πέμπτες θέσεις για την Ελλάδα με τους Σωτήρη Μιχόπουλο (-80κ.), Ιωάννη Μυλωνά (-58κ.) και Παρασκευή Ντεμογιάννη (-73κ.).

Μετά την άνετη νίκη στον γύρο των 16 επί του Δανού Κάαστρουπ με 2-0, ο Πανταζής χρειάστηκε και τρίτο σετ στα προημιτελικά, προκειμένου να εξασφαλίσει το μετάλλιο της κατηγορίας του. Απέναντι στον Τούρκο Καζάν, πήρε το πρώτο σετ με 14-2, έχασε το δεύτερο με 13-5, όμως το «τρίποντο» που πήρε με την έναρξη του τρίτου, ήταν αρκετό για να του χαρίσει τη νίκη έστω κι αν το σετ έληξε ισόπαλο 4-4. Στον αγώνα για την είσοδό του στον τελικό, ο Πανταζής, ηττήθηκε 2-0 από τον Χουρνόφ (2-7, 5-10) καταλαμβάνοντας έτσι την 3η θέση, με την οποία η Ελλάδα άνοιξε… λογαριασμό στον πίνακα των μεταλλίων στη διοργάνωση της Αλβανίας.

Να σημειωθεί ότι προπονητές του είναι ο Μουρούτσος και η Αθανασοπούλου.