Για πρώτη φορά ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα αποκτάει ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών, μετά την απορρόφηση της ομάδας Απειρωτάν Ανατολής που έγινε προ μηνός περίπου. Η νέα ομάδα θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική γυναικών και θα έχει τη στήριξη των οργανωμένων οπαδών, που ήδη ξεκίνησαν να προμηθεύονται κάρτες διαρκείας της νέας ομάδας.

Η ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα:

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου.

Το να βλέπουμε τον σύλλογο να μεγαλώνει και να αποκτά πνοή σε όλο και περισσότερα τμήματα, μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους και αισιόδοξους.

Θα πρέπει όλοι όσοι αγαπάμε το έμβλημα με τον ταύρο, να συμμετέχουμε και να βοηθάμε στην πράξη την λειτουργία του κάθε τμήματος του ερασιτέχνη, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε κάθε νέο παιδί αυτού του τόπου, να μπορεί και να αγωνίζεται, γεμάτο περηφάνια για τον ταύρο στο στήθος.

Δείχνουμε έμπρακτα την στήριξη μας στο νέο τμήμα του ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ μας, αγοράζοντας τις κάρτες οικονομικής ενίσχυσης που ήδη έχουμε προμηθευτεί.

Θα τις βρείτε σε κάθε συνάντηση που θα δίνεται για την αγορά εισιτηρίων της θύρας 10, καθώς και με ένα μήνυμα στους επίσημους λογαριασμούς του συνδέσμου. Η τιμή της ανέρχεται στα 20€.

Με αγάπη για το ποδόσφαιρο, σεβασμό στην ιστορία και το σήμα της φανέλας, η εξέλιξη των αθλητών και οι επιτυχίες θα έρθουν πολύ σύντομα.