image description

Την 3η της νίκη σε 4 αγώνες πανηγύρισε η ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα, που κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Παναιτωλικού σ’ ένα ματς στο οποίο οι παίκτες του κ. Αγγέλη είχαν 4 δοκάρια και 29 τελικές (!!!), αλλά λίγο έλειψε να μην τα καταφέρουν! Οι πολλές διακοπές λόγω τραυματισμών εκατέρωθεν, χάλασαν τον ρυθμό του παιχνιδιού, ο ΠΑΣ σταματούσε στα δοκάρια και όσο δεν ερχόταν το γκολ τόσο αγχωνόταν, αλλά στο 62′ ο Φερεντίνος “καθάρισε” το ματς!

Σίγουρα το σκορ δεν λέει την αλήθεια βάσει ευκαιριών, αλλά από την άλλη μεριά το παιχνίδι ήταν πολύ μέτριο και στα δύο ημίχρονα. Είναι χαρακτηριστικό ότι παίχτηκαν 4 λεπτά καθυστερήσεις στο α’ μέρος και 7 στο δεύτερο, λόγω των συχνών διακοπών! Αν, πάντως, ο ΠΑΣ άνοιγε το σκορ στο 3ο λεπτό που είχε το διπλό οριζόντιο δοκάρι αρχικά με κεφαλιά του Κύρκου μετά από κόρνερ και στην εξέλιξη της φάσης με σουτ του Ζωνιου, σίγουρα το ματς θα ήταν πολύ διαφορετικό.

Ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να συνεχίσει την πίεση, αλλά κατά διαστήματα έχανε ευκαιρίες, ενώ στο 38′ ο διαιτητής Μαγγιώρος έκλεισε τα μάτια σε καθαρή περίπτωση πέναλτι, όταν ο Ραγιάς έκανε έξοδο με τις γροθιές, αλλά αντί της μπάλας πέτυχε το κεφάλι του Φερεντίνου. Ξεκάθαρη παράβαση που δεν χωρά συζήτηση.

Ο Παναιτωλικός είχε μεγάλη ευκαιρία στο 40′ με τον Μπρατισώτη στο 40′, αλλά ο Πήλιος ήταν πάνω στη γραμμή του τέρματος και έσωσε.

Στο β’ ημίχρονο οι “κυανόλευκοι” μπήκαν πιο ζωηρά, πίεσαν ασφυκτικά και έχαναν τις ευκαιρίες τη μία πίσω από την άλλη. Στο 62′ ο Πάνος είχε τρίτο δοκάρι στο ματς για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά στην εξέλιξη της φάσης ο Φερεντίνος δεν αστόχησε με σουτ μέσα από την περιοχή και έκανε το 1-0!

Στο 70′ μπήκε ως αλλαγή στη θέση του τραυματία Κύρκου ο Μουστάκας (φώτο κάτω), που ήρθε ως μεταγραφή από τον Απόλλωνα Σμύρνης και έχει επαγγελματικό δελτίο. Αγωνίζεται ως δεκάρι και στα λίγα λεπτά που έπαιξε είχε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 93′ όταν γύρισε ωραία μέσα στην περιοχή απέφυγε τον αντίπαλό του και βρέθηκε φάτσα με τον τερματοφύλακα, όμως ο Ραγιάς έσωσε με τα πόδια.

 

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε και 4ο δοκάρι στο παιχνίδι, με σουτ του Πάνου που σημάδεψε με τον ίδιο τρόπο όπως στο 62′ το αριστερό δοκάρι του Ραγιά.

Έστω και με λίγο άγχος στο τέλος, αφού ο Παναιτωλικός ρίσκαρε, ο ΠΑΣ πήρε τη νίκη με 1-0, έδειξε ότι διαθέτει τοπ ομάδα με πολλές λύσεις και στον πάγκο και σίγουρα μπορεί να βάλει και φέτος υψηλούς βαθμολογικούς στόχους.

Το παιχνίδι παρακολούθησε όλο σχεδόν το τεχνικό επιτελείο της μεγάλης ομάδας, Στάικος, Πενταρβάνης, Πλαβούκος, αλλά και πολλοί παίκτες όπως Εραμούσπε, Σόρια, Ριένστρα, Μπακαδήμας, Λώλης, Πήλιος, Τσάβος και Μπαγκαλιάνης.

Δείτε την εξέλιξη του ματς αναλυτικά ΕΔΩ