Και ο Παμλίδης ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο για το σημερινό βαρύ αποτέλεσμα και στη συνέχεια μίλησε για αναστρέψιμη κατάσταση και ότι είναι η ώρα η ομάδα από τα λόγια να περάσει στις πράξεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παμλίδη στη NOVA:

«Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη απ’ όλον τον κόσμο που μας στήριξε μέχρι την τελευταία στιγμή. Κατά την άποψή μου φανήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Νομίζω ότι τα πολλά λόγια είναι περιττά. Θα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε ακόμα παραπάνω, ώστε να πάμε μέσα στο Περιστέρι και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για τις σημαντικές ευκαιρίες που χάθηκαν και τι δεν πήγε καλά: «Ο αντίπαλος κατάφερε να κάνει 4 γκολ, οπότε το σκορ πήρε μεγαλύτερη έκταση. Νομίζω ότι στην αρχή ήμασταν λίγο άτυχοι. Αν είχαμε σκοράρει πρώτοι θα ήταν τελείως διαφορετικό παιχνίδι και δεν θα κάναμε καν αυτή τη συζήτηση. Σήμερα ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς».

Για τους 19 νέους παίκτες και τον μικρό μέσο όρο ηλικίας: «Μέχρι και τη σημερινή αγωνιστική είχαμε να βγάλουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, είχαμε τους τρεις μεγάλους εκτός. Θα μπορούσαμε να κάνουμε μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε μια καινούργια ομάδα, έχουν φύγει αρκετοί και ήρθαν αρκετοί παίκτες. Νομίζω ότι κάθε καινούργιο ομάδα χρειάζεται χρόνο, αλλά δεν μπορεί αυτός ο χρόνος να διαρκέσει για μεγάλο διάστημα, αλλά νομίζω ότι είμαστε ακόμα στο μεταβατικό στάδιο».

Για το αν είναι αναστρέψιμη η κατάσταση: «Φυσικά και είναι, δεν το συζητάω καν αυτό. Απλά το καλό είναι ότι προβληματιζόμαστε πάρα πολύ νωρίς και πρέπει, γιατί αυτή η ομάδα είναι για μεγαλύτερα πράγματα και πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Τα λόγια δεν αρκούν, χρειάζονται πράξεις».