Ο ζεστός ήλιος οδήγησε πολλούς πολίτες να πάρουν μέρος στη γιορτή του στίβου και των δρομικών event, με παρουσία στους δρόμους και στις πλατείες.
Ο Νέστορας Κολιός του ΑΓΣΙ ήταν για μία ακόμη φορά πρωταγωνιστής σε αγώνα δρόμου, αφού διένυσε τα 10χλμ. σε 31.52, που είναι ρεκόρ διαδρομής! Ο πρωταθλητής των μεσαίων αποστάσεων έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Δεύτερος ήταν ένας ακόμα αθλητής του ΑΓΣΙ ο Φίλιππος Σιώμος Γκίζας.
Στα 10χλμ. των γυναικών νικήτρια αναδείχθηκε η Μαρία Μπελή με 41.50.
Στα 5χλμ. ο Ορφέας Ιωάννου του ΑΓΣΙ τερμάτισε πρώτος με 16.17, ενώ πρώτη γυναίκα ήταν η Χρυσούλα Γκόγκου του ΑΓΣΙ με 20.18.
Τα Ιωάννινα ήταν ο έκτος και τελευταίος αγώνας της χρονιάς Run Greece. Η αρχή είχε γίνει στις 10 Απριλίου στο Ηράκλειο και ακολούθησαν οι στάσεις σε Καστοριά, Αλεξανδρούπολη, Λάρισα και Πάτρα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ

