image description

Με πρόσκληση σε 18 αθλητές κι αθλήτριες ξεκινάει τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά το πρώτο προπονητικό κοινόβιο της νέας χρονιάς. Μιας χρονιάς που είναι πολύ σημαντική αφού θα δοθούν τα πρώτα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού το 2024.

Οι κλήσεις αφορούν στους αθλητές που πήραν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών του Ράτσιτσε καθώς και τους αθλητές κι αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλια στα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Κάτω των 23 και Εφήβων-Νεανίδων.

Το πρώτο αυτό κοινόβιο ενσωμάτωσης θα διαρκέσει ως τις 16 Οκτωβρίου και κατά τη διάρκειά του θα γίνουν  αξιολογήσει προκειμένου να επιλεχθούν εκείνοι οι αθλητές-τριες που θα πάρουν μέρος στο επόμενο από 28 Οκτωβρίου έως 20 Νοεμβρίου.

Εντός Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν και σωματειακά τεστ για αθλητές-τριες Κ23 και άλλους με εκείνους που θα επιλεγούν να παίρνουν μέρος σε κοινόβιο από 28/11 έως 4/12.

Αναλυτικά οι 18 που κλήθηκαν να βρίσκονται τη Δευτέρα στο Σχοινιά:

Στέφανος Ντούσκος (ΠΝΟΙ), Γιάννης Καλανδαρίδης, Αντώνης Παπακωνσταντίνου (ΕΝΟΑ), Θανάσης Παλαιοπάνος, Κατερίνα Γκόγκου  (ΝΟΙ), Ζωή Φίτσιου (ΙΟΘ), Ευαγγελία Αναστασιάδου, Στέλλα Νάτσιουλα (ΝΟΚ), Ευαγγελία Κοντού (ΝΟΜ), Ευαγγελία Φράγκου (ΝΟΓ), Χριστίνα Μπούρμπου, Ελβίρα Αργυράκη, Ι.Ασβεστά (ΝΟΘ),  Σοφία Δαλίδου, Π.Αδάμ (ΟΕΑΝΑΒ), Δημητρης Παπάζογλου (ΝΟΣΑΛ),Νίκος Χωλόπουλος (ΝΟΜαυρ),  Πέτρος Γκαϊδατζής (ΝΑΟΚΘ).