image description

Στο πρώτο του σχόλιο ο κ. Στάικος μετά τη νέα ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα με ανατροπή από τον Ατρόμητο, τόνισε ότι η ομάδα του δεν είχε την απαιτούμενη συγκέντρωση για 10-15 λεπτά και το καταστροφικό αυτό διάστημα έφερε τελικά την ανατροπή του σκορ.

Για το αν αυτοκτόνησε ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς δεν είχε απειληθεί ουσιαστικά από τον Ατρόμητο και γιατί δεν πήρε ούτε την ισοπαλία: «Ήταν παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, ισορροπημένο από τις δύο ομάδες, καταφέραμε και προηγηθήκαμε όπως φαινόταν θα μπορούσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς σε κάποιες στιγμές που δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση δεχτήκαμε 2 γκολ και καταφέραμε να μην πάρουμε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας. Είναι κάτι που μας πικραίνει πάρα πολύ. Τα παιδιά έκαναν καλή προσπάθεια, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερη συγκέντρωση για να μπορούμε να πάρουμε και τους βαθμούς».

Για το ότι φαινόταν ότι ο ΠΑΣ θα έπαιρνε θετικό αποτέλεσμα όταν προηγήθηκε, βάσει της ως τότε εικόνας: «Δεν είχαμε απειληθεί σχεδόν καθόλου, και μετά το γκολ που πετύχαμε δείχναμε να ελέγχουμε το ματς και να μη δεχόμαστε φάσεις, όμως για ένα διάστημα 10-12 λεπτών χάθηκε η αυτοσυγκέντρωση, είχαμε κάποια προβλήματα ειδικά από τη μία πλευρά (αριστερά όπως αμύνεται ο ΠΑΣ) που επιτέθηκε περισσότερο ο Ατρόμητος. Προσπαθήσαμε να το διορθώσουμε, αλλά ήταν καταστροφικό αυτό το διάστημα για μας. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τώρα το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ που είναι πλέον πολύ σημαντικό, θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη».

Για τις δυνατότητες που έδειξε ο ΠΑΣ μέχρι να δεχτεί τα γκολ: «Μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα γενικά έχουμε καλά σχόλια από τους αντιπάλους μας και το γενικό περιβάλλον του ποδοσφαίρου, αλλά δεν έχουμε τους βαθμούς. Εμάς αυτή τη στιγμή μας λείπουν οι βαθμοί και θα δώσουμε τα πάντα να κερδίσουμε τον ΟΦΗ στα Γιάννενα».