Το πρότζεκτ του ΠΑΣ Γιάννινα για την κατασκευή γηπέδου παρουσίασε σήμερα στον Δήμαρχο Ιωαννιτών, Θωμά Μπέγκα, ο κ. Χριστοβασίλης, στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν το πρωί. Η ΠΑΕ εξέδωσε κι εκείνη ανακοίνωση από την πλευρά της, ενημερώνοντας τους φιλάθλους ότι υπάρχει σχέδιο για γήπεδο στο ΠΕΑΚΙ και επ΄αυτού θα ζητηθεί η στήριξη των τοπικών αρχών, ώστε να προχωρήσει η ιδέα αυτή και στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στην ιδιοκτησία της οποίας βρίσκεται το Πανηπειρωτικό.

Η ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας άνοιξε την… όρεξη τόσο στον πρόεδρο της ΠΑΕ, που βλέπει πιο αποφασιστικά το όλο ζήτημα, μετά και τη συσπείρωση που υπήρξε στις τάξεις των φιλάθλων όσο και στους φορείς της πόλης, που δεν θέλουν να χαθεί άλλη ευκαιρία για την παράλληλη τουριστική προβολή του Νομού μας.

Νωρίτερα ανακοίνωση είχε εκδώσει και ο Δήμαρχος

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο κ. Μπέγκα για τη στήριξη του καθ’ όλη τη διάρκεια του ευρωπαϊκού ταξιδιού της ομάδας μας και για την κατανόηση και στήριξη του στις προσπάθειες μας για την ανάπτυξη ενός σχεδίου – ονείρου που αφορά το θέμα του γηπέδου του ΠΑΣ.

Στη σημερινή συνάντηση του κ. Μπέγκα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Χριστοβασίλη, συζητήθηκε η υποβολή μελέτης κατασκευής γηπέδου και αθλητικών εγκαταστάσεων στους χώρους του ΠΕΑΚΙ και γύρω από αυτό, σε πολύ θετικό κλίμα και με τη διαβεβαίωση από τη δημοτική αρχή ότι θα συμβάλλει, στο μέτρο που της αναλογεί, στην πραγματοποίηση του σχεδίου αυτού που αποτελεί όνειρο για όσους αγαπούν τον ΠΑΣ.