image description

Αρκετά καλή εμφάνιση και νίκη με σκορ 2-1 πέτυχε επί του Άρη η ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, σ’ ένα ματς που μπορεί να μην είχε κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά δεν παύει σ’ αυτές τις ηλικίες το γόητρο και η προσπάθεια να παίζουν τον πρωτεύοντα ρόλο.

Η ομάδα του Γιάννη Λώλη ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια. Μόλις στο 3ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ, η άμυνα του Άρη δεν έδιωξε μακριά, ο Οικονόμου επωφελήθηκε και με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Στο 22′ ο ΠΑΣ άγγιξε το 2ο γκολ. Ήταν η σέντρα από δεξιά, η κεφαλιά του Βλάχου και η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Άρη.

Στο 24′ το καταιγιστικό ξεκίνημα του ΠΑΣ επισφραγίστηκε με δεύτερο γκολ. Ο Πλασκασοβίτης κινήθηκε παράλληλα στη γραμμή της μεγάλης περιοχής εξαπέλυσε ένα τρομερό σουτ, η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια στρώθηκε στον Βλάχο κι αυτός με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα πλάσαρε σε κενή εστία για το 2-0!

Στο 28′ τραυματίστηκε στο χέρι ο Οικονόμου του ΠΑΣ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Το ματς είχε δύο ακόμα καλές στιγμές, μία για κάθε ομάδα ως το τέλος του α’ μέρους, αλλά όχι κάτι σπουδαίο, για να φτάσουμε στην επανάληψη να έχουμε ένα ανούσιο παιχνίδι ως το 70′ αλλά η μείωση του σκορ από τον Άρη σ’ εκείνο το χρονικό σημείο άλλαξε τον ρυθμό.

Ο Άρης μετά από καλή εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Κοντονικολάου από κοντά μείωσε σε 2-1!

Ο Άρης ρίσκαρε στα τελευταία λεπτά αλλά δεν βρήκε το γκολ της ισοφάρισης, αντιθέτως ο ΠΑΣ Γιάννινα σε τρεις περιπτώσεις άγγιξε το τρίτο γκολ με Παλαντζά, Σπύρου και κυρίως Αλεξίου, όπου στην τελευταία περίπτωση οι παίκτες του ΠΑΣ φώναξαν ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος.

Δείτε τις λεπτομέρειες του αγώνα με συνθέσεις, αλλαγές και φάσεις ΕΔΩ