Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ με την ομάδα του ΖΑΓΟΡΙ Racing Team έδωσε το παρών στον κορυφαίο τριαθλητικό αγώνα παγκοσμίου εμβέλειας, IRONMAN®70.3® Vouliagmeni, κατακτώντας την 3η θέση στο ομαδικό με χρόνο 1.20.16 και την 1η, 2η και 3η θέση σε ηλικιακές κατηγορίες ανδρών και γυναικών.

Στον φετινό αγώνα, που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Βουλιαγμένης στις 20-23 Οκτωβρίου, η ομάδα ΖΑΓΟΡΙ Racing Team είχε την ευκαιρία να τρέξει στην υπέροχη τοποθεσία της Αθηναϊκής Ριβιέρα, ξεπερνώντας τα όρια της και σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις. Στη διοργάνωση IRONMAN®70.3® η ομάδα εντυπωσίασε με το πάθος και την αγωνιστικότητα των αθλητών της κατακτώντας πολλά μετάλλια και ξεχωρίζοντας με τις μοναδικές τους επιδόσεις.

Ο θεσμός του IRONMAN δεν είναι ένας απλός αγώνας τριάθλου αλλά μια πρόκληση για υπερ-αθλητές, καθώς αποτελεί την κορυφαία τριαθλητική διοργάνωση με περισσότερους από 160 αγώνες το χρόνο σε περισσότερες από 90 χώρες και 400.000 συμμετοχές. Ο προσδιορισμός 70.3 στην ονομασία του συγκεκριμένου IRONMAN, υποδηλώνει το σύνολο της διανυόμενης non-stop απόστασης σε μίλια καθώς και τον αριθμό των αγωνισμάτων που αποτελούν το σύνολο του αγώνα.

Για ακόμη μία φορά το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ υποστηρίζει με κάθε τρόπο ενέργειες και δράσεις που προβάλλουν το αθλητικό ιδεώδες και το ευ αγωνίζεσθαι, αναδεικνύοντας την αθλητική αξία ως όχημα αποτελεσματικής κοινωνικοποίησης και ανάπτυξης δεξιοτήτων ζωής.