
Ένα ακόμα πρόβλημα στα ήδη υπάρχοντα των Ριένστρα, Σούλη, Πριόρ, Σταματελόπουλου, Κόντε και Λέο ήρθε να προστεθεί σήμερα στην πρωινή προπόνηση για τον Θανάση Στάικο. Ο Γιάννης Κιάκος δεν προπονήθηκε καθόλου, αφού από το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης ένιωθε μία ενόχληση πάνω από τον μηρό και σήμερα θα πήγαινε για περαιτέρω εξετάσεις και μαγνητική για να διαπιστωθεί που οφειλόταν.
Μέχρι την Παρασκευή θα υπάρχει καλύτερη εικόνα για το αν είναι κάτι που θα του στερήσει τη συμμετοχή με τον Αστέρα Τρίπολης ή είναι κάτι που δεν πρέπει να τον ανησυχεί και κατ’ επέκταση δεν πρέπει να ανησυχεί και την ομάδα. Άλλωστε η καλή του παρουσία στα χαφ με τον Ιωνικό έδειξε ότι είναι απαραίτητος.
Από τους υπόλοιπους τραυματίες, ο Σούλης που έχει πρόβλημα στη μέση δεν ανεβάζει εντάσεις και δεν μπαίνει σε όλες τις ασκήσεις. Θα δούνε από το τεχνικό, αλλά και το ιατρικό επιτελείο πως θα είναι τις επόμενες μέρες και αναλόγως θα αποφασιστεί αν θα μπορέσει να καθίσει στον πάγκο για δεύτερος ή θα προτιμηθεί ο νεαρός Θωμάς Βρακάς της Κ19, ο οποίος έγινε επαγγελματίας την προηγούμενη εβδομάδα.
Στα της προπόνησης, ο κ. Στάικος με τους συνεργάτες του δούλεψαν και πάλι επιθετική τακτική με αμυντική μετάβαση στην κεντρική ζώνη μέσω διαφόρων παιχνιδιών και ολοκλήρωσαν με δίτερμα 11 εναντίον 11.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο κόουτς των Ηπειρωτών έκανε και μία πολύ σύντομη ομιλία στους παίκτες του (φώτο κάτω), καθώς ο ΠΑΣ πρέπει να πάει σίγουρα ως τη διακοπή για το Μουντιάλ καταβάλλοντας τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια στα 4 τελευταία παιχνίδια.