«Τσουνάμι» καταιγιστικών εξελίξεων στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πήραν από κοινού την απόφαση: Πως μετά τα νέα «μαγειρέματα» της ΕΠΟ κι αν άμεσα δεν αλλάξει κάτι (άλλωστε σε λίγες μέρες… υποτίθεται πως έχουμε σέντρα στη Σούπερ Λίγκα), ΔΕΝ πρόκειται να κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει πως αυτό ΔΕΝ πρόκειται να ξεκινήσει ποτέ, από τη στιγμή που θα λείπουν τρεις από τους «μεγάλους».

Πιο ξεκάθαρα από ποτέ το «κοινό μέτωπο» των τριών συλλόγων υπογραμμίζει πως: «Ή εμείς ή αυτή η ΕΠΟ»! Η αφορμή για να… πυροδοτηθεί η συγκεκριμένη «βόμβα» δόθηκε σήμερα και σχετίζεται με τις πραξικοπηματικές μεθοδεύσεις της ελληνικής ομοσπονδίας στο θέμα της διαιτησίας.

Η ΕΠΟ κατάρτισε τους πίνακες διαιτησίας με καθαρά «συστημικά» κριτήρια και με στόχο να εξυπηρετήσει τους φίλα προσκείμενους διαιτητές. Αυτή ήταν, άλλωστε, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε στην σφοδρή αντίδραση των τριών, αφού ουσιαστικά «ανατρέπονται», χωρίς λόγο και με το… έτσι θέλω, τα εδώ και καιρό συμφωνηθέντα.

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν δέχονται για κανέναν λόγο και με τίποτα να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με διαιτητές στους πίνακες όπως οι Αρετόπουλος, Παππάς, Σπάθας. Ή ο Δημητρόπουλος, που είναι κακουργηματικά διωκόμενος… Δικαίως θεωρούν πως πρόκειται για «σκανδαλώδη» απόφαση η τοποθέτηση των συγκεκριμένων ρέφερι στους πίνακες για τη νέα σεζόν και πλέον δεν προτίθενται να κάνουν καμία υποχώρηση!

Αν δεν αλλάξει η κατάσταση… τώρα (να συμμορφωθεί ουσιαστικά η ΕΠΟ), ΔΕΝ πρόκειται οι τρεις να παίξουν στη Σούπερ Λίγκα και κατ’ επέκταση να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Το «μέτωπο» των τριών είναι πιο… ενωμένο από ποτέ και η απόφαση είναι οριστική. Αυτό το πρωτάθλημα –με τους εξευτελιστικούς όρους που κάποιοι θέλουν να «περάσουν»- δεν πρόκειται να αρχίσει ποτέ… Τελεία και παύλα…

[Πηγή: sport-fm.gr]