image description

Την πρώτη θέση στο 2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παράκτιας  Κωπηλασίας κατέκτησε το πλήρωμα του Ν.Ο.Ι., αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τις ανεξάντλητες δυνατότητες και ικανότητες των αθλητών του Ομίλου.

Στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος Τεραπλό  skif mix, το πλήρωμα του Ν.Ο.Ι. με τους Φαϊτά Παύλο, Ντάρα Νεφέλη, Παλαιοπάνο Λεωνίδα, Γκόγκου Αικατερίνη και πηδαλιούχο τη Τζούμα Δήμητρα έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου πρωταγωνιστώντας στους αγώνες χωρίς καμία προηγούμενη εμπειρία.

Η επιτυχία των αθλητών έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό άθλημα, το οποίο διεξάγεται στο νερό αλλά με διαφορετικές βάρκες και διαφορετικούς κανονισμούς.

To 2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας, που διεξήχθη στην περιοχή του Αλίμου, υπό την αιγίδα της ΕΚΟΦΝΣ με συνδιοργανωτή τον ΕΝΟΑ, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής μετά από αρκετές αναβολές λόγων των έντονων καιρικών φαινομένων.

Το Δ.Σ. του ΝΟΙ συγχαίρει τους αθλητές του που κατέλαβαν την πρώτη θέση στο αγώνισμα καθώς και τους υπόλοιπους νικητές αλλά και όλους τους συμμετέχοντες για την μεγάλη προσπάθεια τους.

Επίσης ευχαριστεί δημόσια την ΕΚΟΦΝΣ για την πετυχημένη διοργάνωση, καθώς και τον ΕΝΟΑ που στήριξε όλη αυτή τη προσπάθεια, παρότι οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες.