Χωρίς κόσμο θα κάνει πρεμιέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Δευτέρα 22 Αυγούστου στο νέο πρωτάθλημα ο Πανιώνιος.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση που είχαν ασκήσει οι Νεοσμυρνιώτες κατά της πρωτόδικης απόφασης, κάτι που σημαίνει πως παραμένει η ποινή μιας αγωνιστικής και το πρόστιμο 52.000 ευρώ, που τους είχε επιβληθεί για το ματς των πλέι οφ με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Απόφαση 80/2016: Έφεση υπ’ αριθ. 20527/14-7-2016 της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. κατά της υπ’ αριθ. 167/13-7-2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League. Δέχεται τυπικά την έφεση. Απορρίπτει έφεση κατ’ ουσίαν.

Τον “τρέχει” ο Ουζουνίδης

Κορυφώνεται η «διαμάχη» του Πανιωνίου με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, μετά την καταγγελία της σύμβασης από πλευράς ΠΑΕ, αλλά και την «επίθεση» που έγινε στον Έλληνα τεχνικό μέσω της ανακοίνωσης του «διαζυγίου».

Ο 48χρονος τεχνικός στέλνει εξώδικο κατά της διοίκησης, προκειμένου να κριθεί εάν τα γεγονότα που επικαλείται η τελευταία, συνιστούν σπουδαίο λόγο για να υπάρξει καταγγελία της σύμβασης κι αν όντως έκανε «ζημιά» στον σύλλογο.

Φυσικά αυτή η απόφαση του Ουζουνίδη, έχει να κάνει και με τα λόγια που χρησιμοποίησε η ΠΑΕ για να τον «τελειώσει». Υπενθυμίζεται πως στην ανακοίνωση, γραφόταν επί λέξει πως «με τις πράξεις και την εν γένει συμπεριφορά του τις τελευταίες ημέρες έβλαψε το σύλλογο και δημιούργησε αρνητικό κλίμα σε όλη την Πανιώνια οικογένεια», όπως επίσης και «το ποδοσφαιρικό τμήμα θα στελεχωθεί με ανθρώπους που τιμούν τον λόγο τους και δεν κάνουν πίσω, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μας».

Από ‘κει και πέρα, ο Έλληνας προπονητής σκέφτεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να τοποθετηθεί και να δώσει τη δική του εκδοχή για τις τελευταίες εξελίξεις στον Ιστορικό και τους τίτλους τέλους στη συνεργασία του με την ομάδα.