image description

Χωρίς απώλεια βαθμών οι γυναίκες του ΓΑΣ, αφού για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κράτησαν το αήττητο εντός έδρας καθώς επικράτησαν του Ίκαρου Έδεσσας με 3-1 σετ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε μουδιασμένα για την ομάδα του Κώστα Τσιούπη που βρέθηκε να χάνει στο πρώτο σετ 5-8. Γρήγορα όμως οι γυναίκες του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ βρήκαν ρυθμό ισορρόπησαν το παιχνίδι και παίζοντας κατά διαστήματα καλό βόλεϊ μπόρεσαν να πάρουν προβάδισμα με 10-9. Η καλή εικόνα συνεχίστηκε και στο υπόλοιπο του σετ το οποίο τελικά κατέκτησαν με 25-16.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα του ΓΑΣ ήταν πιο συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της είχε καλύτερη ανάπτυξη και εκτελώντας εύστοχα πολλές αντεπιθέσεις δεν δυσκολεύτηκε να κατακτήσει και το 2ο σετ με 25-11.

Στο τρίτο σετ αν και αρχικά το σερί συνεχίστηκε μέχρι το 15-11 στη συνέχεια η χαλάρωση των παικτριών του ΓΑΣ έδωσε την ευκαιρία στις παίκτριες του Ίκαρου Έδεσσας να ανακάμψουν και μετά από ΄΄ένα επιθετικό μονόλογο να κατακτήσουν έστω και οριακά το σετ με 23-25.

Στο 4ο σετ οι γυναίκες του ΓΑ μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι και δεν άφησαν περιθώριο στην ομάδα της Έδεσσας να ελπίζει σε κάτι καλύτερο. Με πολλές τελειωμένες επιθέσεις μπλοκ και σέρβις αλλά και καλή αμυντική διάταξη η γυναικεία ομάδα του ΓΑΣ δε δυσκολεύτηκε να κατακτήσει το σετ με 25-12.

Επόμενος αντίπαλος η πάντα απρόβλεπτη ομάδα της Αργώ Βόλου το Σάββατο 19/11/2022 και ώρα 18.00 στο κλειστό της Λιμνοπούλας όπου οι γυναίκες του ΓΑΣ θα προσπαθήσουν με νίκη να αναρριχηθούν και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

 

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ(3-1):25-16,25-11, 23-25, 25-12

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Τσιούπης): Μπόζιου, Παππά Αικ., Chabai, Καλουτσάκη, Παππά Κλ., Νιακοπούλου/λ, Ντούση, Τάνα, Τικμανίδου, Θεοπίστου/λ, Μπουρλή, Κατσόγιαννου. Κακαγή, Καρυδάκη.

ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ(Ρέτζιου): Χρήστου, Πορτοκαλίδου/λ, Καστανιώτη, Τοτίδου, Παπαδοπούλου, Μπαλάση, Μούσιου, Καλέϊτση, Γάτση πασχ., Γάτση Ελ.

 

Διαιτητές:

Φλούδας(Α), Αποστόλου (Β), Χρήστου(Σ)