image description

Την Δευτέρα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς η άδειά τους ολοκληρώνεται. Από Δευτέρα, λοιπόν, αρχίζει η προετοιμασία προκειμένου να βελτιωθούν πολλά πράγματα στα οποία η ομάδα έδειξε να υστερεί και κυρίως στην αμυντική της λειτουργία.

Νέο πρόσωπο των προπονήσεων θα είναι ο Σωτήρης Νίνης, ένα μεγάλο στοίχημα της διοίκησης Χριστοβασίλη, καθώς είναι ένας παίκτης που αν δείξει έστω το πρόσωπο που είχε στον Βόλο δεδομένα μπορεί να βοηθήσει. Το θέμα είναι και ο ίδιος να στρωθεί στη δουλειά γιατί η ομάδα θα βασιστεί πάνω του. Ο χρόνος θα είναι σύμμαχος στην περίπτωσή του για να αφομοιώσει πράγματα και να ενσωματωθεί καλύτερα στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα, δύο περιπτώσεις που κοιτάζει ο ΠΑΣ Γιάννινα, αυτές των Τζίνο και Τσιντώτα θα χρειαστούν χρόνο. Δεν είναι παίκτες που θα πρέπει να τους αναμένουμε μέσα στον Νοέμβριο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τζίνο, αν όλα πάνε καλά στις διαπραγματεύσεις, θα έρθει αρχές Δεκεμβρίου για ιατρικές εξετάσεις, ενώ ο Τσιντώτας προς τα μέσα του άλλου μήνα. Μέχρι τότε δεν αποκλείεται να κλείσει και κάτι ακόμα ο ΠΑΣ Γιάννινα για να ενισχυθεί στην άμυνα.

Σε ό,τι αφορά τις συζητήσεις για φιλικά, στον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν κλείσει ως γνωστόν ένα φιλικό με τον Παναιτωλικό και αναζητείται αντίπαλος από Β’ Εθνική που θα μπορούσε να είναι ανταγωνιστικός, αρκεί να βρεθεί ημερομηνία, γιατί το πρωτάθλημα της Super League 2 θα συνεχιστεί κανονικά στη διάρκεια του Μουντιάλ.