
Το δεύτερο ροζ φύλλο της χρονιάς κατέκτησε η ομάδα μπάσκετ γυναικών του IBC, η οποία μετά από έναν αγώνα “θρίλερ” επικράτησε της Ολύμπιας Λάρισας με 54-50 για την 6η αγωνιστική της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, με πολλές εναλλαγές στο προβάδισμα, αλλά οι παίκτριες του Βαγγέλη Αυγερινού έδειξαν να αντεπεξέρχονται σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού.
Ντόκου με 14 πόντους, Βρασταμινού με 12 και Ξανθοπούλου με 10 ήταν οι “διψήφιες” του IBC. Για την Ολύμπια Λάρισας από 17 πόντους πέτυχαν οι Καρτσαμάρη και Κουτσουνούρη.
Ιωάννινα ΣΚ-Ολύμπια Λάρισας 54-50
Διαιτητές: Αγραφιώτης Γρ.-Βασιλόπουλος
Δεκάλεπτα: 8-12, 20-19, 35-38, 54-50
ΣΚ Ιωάννινα (Αυγερινός): Ξανθοπούλου 10, Ντόκου 14(2), Μάντζιου Ε. 2 , Τσαχτσίρα 6, Βρασταμινού 12, Δημητριάδη 4, Παπαδιά, Δημοπούλου, Μάντζιου Α., Πανούτσου 6, Γιωτίτσα.
Ολύμπια Λάρισας (Λότφι): Κυρίου 6, Τζεμπελίκου 4, Σολωμού, Χριστοφοράκη 3(1), Καρτσαμάρη 17(3), Λιάσκου, Μιχαηλίδου 3, Τίγκα, Κουτσουνούρη 17(1), Σταυροπούλου, Κοντίνη.