Τις «κυανόλευκες» φόρμες και γάντια φόρεσε ο Παναγιώτης Τσιντώτας, που πέρασε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε νέο συμβόλαιο, με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ να αναμένεται ίσως και εντός της ημέρας.

Ο 29χρονος «πορτιέρε» είχε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες, αλλά είχε και ανθρώπους που γνώριζε από τον Λεβαδειακό, τον Ζήση Καραχάλιο και τον γυμναστή τερματοφυλάκων Γιάννη Πλαβούκο.

Ο Τσιντώτας έκανε για αρχή κάποιες ασκήσεις με τους υπόλοιπους τερματοφύλακες και έκανε και ατομικό τρέξιμο και σύντομα θα είναι κι αυτός σε θέση να μπαίνει στα παιχνίδια τακτικής και το δίτερμα.

Από εκεί και πέρα στη σημερινή προπόνηση είχαμε μία επιστροφή, αυτή του Παναγιώτη Τζίμα, που λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων είχε χάσει 2 προπονήσεις. Το «πράσινο φως» να μπει από Δευτέρα πήρε και ο Σόρια, ενώ οι Νίνης και Καραχάλιος από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν κι εκείνοι να μπαίνουν σε κομμάτια των προπονήσεων, αλλά όχι σε εκείνα που θα έχουν υψηλές εντάσεις.

Λίγο πιο πίσω θα πάει η επιστροφή Κιάκου που τα αποτελέσματα της μαγνητικής που είχε κάνει δεν έδειξαν ότι πρέπει να ρισκάρει, ωστόσο κάνει ατομικό τρέξιμο στο γήπεδο.

Και φυσικά απόντες ήταν και οι Μπιλμπάο και Λώλης που θα αργήσουν περισσότερο να επιστρέψουν.

Στο γήπεδο σήμερα για ατομικό τρέξιμο ήταν και ο Ζαν Μπαπτίστ Λέο που μετράει αντίστροφα τον χρόνο να μπει σε ομαδικές προπονήσεις μετά από πολλούς μήνες.

Το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια μικρού χώρου υψηλής έντασης και με τακτικό στόχο το επιθετικό πρέσινγκ, αλλά και την διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης.

Λόγω των πολλών απουσιών έλαβαν μέρος και αρκετά παιδιά της ομάδας Κ19, τα οποία στη συνέχεια αναχώρησαν με την αποστολή της ομάδας Νέων για την Αθήνα, αφού αύριο είναι το δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.