image description

Με νίκη συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών τα Γιάννενα WFC, κάνοντας μία ακόμα άνετη νίκη με σκορ 2-0 επί του Ατρόμητου Ζαρουχλέικων.

Παρότι οι φιλοξενούμενες απείλησαν στο 10’, όταν η Καμπούρη σούταρε και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, εν τούτοις το ματς ήταν μονόλογος για τις Γιαννιώτισσες που δημιουργούσαν συνεχώς ευκαιρίες, δοκιμάζοντας αρκετά σουτ.

Τελικά στο 31’ οι Γιαννιώτισσες βρήκαν δίχτυα, όταν η Βαρσάνη εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και η Κουτσούρη με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Ακολούθησαν πολλές ακόμα χαμένες ευκαιρίες για την ομάδα του κ. Βαζάκα για να γίνει στο 74΄  το 2-0 όταν η Πολυμενοπούλου εκτέλεσε φάουλ, η Πέττα έχασε την μπάλα, την κέρδισε η Κουτσούρη και με προβολή έκανε το 2-0!

Γιάννενα WFC: Χατζηλαζάρου, Ντάσκαρη, Τζούμα, Αρβανιτάκη, Πολυμενοπουλου, Γκίνη (62΄ Κούκια), Αυγέρη (89΄ Αγγέλη), Κουτσουρη, Κολέμπα, Βαρσάνη, Καιτατζη

Ατρόμητος Ζαρουχλέικων: Πέττα, Μαγγανιάρη (72΄ Κιρωνακη), Τοτούλου, Κορφιάτη, Δαρβίρα, Φωτεινη (79΄ Λεμπέση), Ντούζα (72΄ Κουραχάνη), Μπάρλα, Καμπούρη, Μέρτη, Ντζαθα (51΄Froku)