Το μεσημέρι της Δευτέρας επανήλθαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, που άφησαν πίσω τους το φιλικό με τον Παναιτωλικό, κράτησαν όμως τα καλά στοιχεία που έδειξε η ομάδα στην αμυντική της λειτουργία. Βέβαια όταν μιλάμε για φιλικό παιχνίδι δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα, γιατί οι εντάσεις με τις οποίες παίζουν οι ποδοσφαιριστές είναι πιο χαλαρές. Ωστόσο ήταν μία ένδειξη αυτό το ματς ότι η δουλειά που γίνεται μπορεί να αποφέρει καρπούς.

Στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες που έπαιξαν τα περισσότερα λεπτά το Σάββατο με τον Παναιτωλικό έκαναν χαλαρό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι ασχολήθηκαν με αγωνιστικά παιχνίδια και κομμάτια τακτικής. Απουσίαζαν και πάλι οι Κιάκος, Λώλης και Μπιλμπάο.

Πάτησε Ελλάδα ο Τζίνο

Στα μεταγραφικά, ο Τζίνο είναι πλέον στην Ελλάδα και αφού περάσει τις ιατρικές εξετάσεις θα ανακοινωθεί και επίσημα από την ΠΑΕ.

Κάτι άλλο προχωρημένο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, αλλά από τη στιγμή που έγιναν γρήγορα οι τρεις πρώτες μεταγραφές, η ομάδα θα κινηθεί με ηρεμία για να βρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Υπάρχουν 2 περιπτώσεις εξτρέμ που έχουν μπει στο στόχαστρο και ενδεχομένως να γίνει κίνηση και για στόπερ.