Τα συλλυπητήριά της μετέφερε μέσω ανακοίνωσή της η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ πληροφορούμενη τον πρόωρο θάνατο του δημοσιογράφου και αγαπητού μας συναδέλφου, Ανδρέα Φιλιππούση.

Αναλυτικά:

Τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ με θλίψη πληροφορήθηκαν την ξαφνική απώλεια του αθλητικογράφου και μέλους του ΠΣΑΤ, Ανδρέα Φιλιππούση.

Τα μέλη της Επιτροπής εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, ενός νέου ανθρώπου που ανελλιπώς κάλυπτε το ρεπορτάζ του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην πόλη μας.

«Με την απώλεια του Ανδρέα η γιαννιώτικη αθλητική δημοσιογραφία και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι φτωχότερα. Κάθε Σαββατοκύριακο βρισκόταν στα γήπεδα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που τόσο αγαπούσε. Είμαι βέβαιος πως η απώλεια του θα αφήσει μεγάλο κενό στον χώρο. Καλό ταξίδι Ανδρέα», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ, Παντελής Κολόκας.

 

Συλλυπητήρια από τους βετεράνους του ΠΑΣ Γιάννινα

Τη δική τους ανακοίνωση εξέδωσαν και οι βετεράνοι:

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ εκφράζει τη βαθειά του θλίψη για τον πρόωρο θάνατο του Ανδρέα Φιλιππούση,. Το Ηπειρώτικο ποδόσφαιρο θρηνεί για έναν ακούραστο άνθρωπο που υπηρέτησε με ζήλο το χώρο της δημοσιογραφίας και το τοπικό ποδόσφαιρο.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του από την διοίκηση και όλους τους συναδέλφους Βετεράνους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.