
Πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών της Α2 Εθνικής κατηγορίας πέτυχε ο Πανηπειρωτικός, που επικράτησε σε ντέρμπι ουραγών του ΑΕΝ Πανοράματος με 3-0 σετ.
Ο Πανηπειρωτικός που δεν είχε ξεκινήσει καλά, λόγω και του δύσκολου προγράμματος που είχε στην αρχή, ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη στο σημερινό ματς και μάλιστα ήθελε και τους 3 βαθμούς, ώστε να μπορέσει να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσει να τα δώσει όλα να τερματίσει τουλάχιστον στην 8άδα που διασφαλίζει την απευθείας παραμονή, ώστε να μην περιμένει τον συνδυασμό υποβιβασμών από την Pre League για να δει αν τελικά θα παραμείνει στην κατηγορία.
Όσον αφορά τον αγώνα, οι δύο ομάδες έδωσαν τη μάχη τους σε κάθε σετ, με τον Πανηπειρωτικό να είναι ψύχραιμος στα κρίσιμα σημεία και να κερδίζει στις λεπτομέρειες.
Τα σετ: 25-21, 25-23, 25-23