image description

Μεταγραφές δεν έχουν μόνο το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ, αλλά και η κωπηλασία. Οι κωπηλατικοί όμιλοι ενισχύονται κι εκείνοι τη συγκεκριμένη περίοδο, με τους δύο ναυτικούς ομίλους των Ιωαννίνων να προβαίνουν κι εκείνοι σε μεταγραφές.

Στον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων μεταγράφηκε ο Φλωριάν Αντρέι Ηλίας Ευκαρπίδης από τον Όμιλο Ερετών και αποχώρησαν ο Χρήστος Διάφας που μεταγράφηκε στον Όμιλο Ερετών, η Αγγελική Γκρέμου που πήγε στον ΝΟΚ «Ο Αλιάκμων», οι Άγγελος και Σωτήρης Μπράφας, ο Γεώργιος Κώτσιας, οι Γεώργιος και Αριστείδης Γραμμενιάτης , ο Λεωνίδας Λεοντάρης και ο Δημήτριος Ντούβαλης που πήγαν στον Περιβαλλοντικό Ναυταθλητικό Όμιλο Ιωαννίνων.

Ο Περιβαλλοντικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων έκανε κι εκείνος μεταγραφές. Συγκεκριμένα αποκτήθηκε η Ελένη Μαρίνα Λεβαντέλη από τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης,  οι Άγγελος και Σωτήρης Μπράφας από τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων, ο Γεώργιος Κώτσιας, οι Γεώργιος και Αριστείδης Γραμμενιάτης, ο Λεωνίδας Λεοντάρης και ο Δημήτριος Ντούβαλης από τον ΝΟΙ και τέλος ο Στέργιος Παπαχρήστος από τον ΝΟΒ Αργοναύτες.