Επέστρεψαν στις προπονήσεις σήμερα (Τρίτη) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, μπαίνοντας ουσιαστικά σε ρυθμούς πρωταθλήματος, αν και υπάρχει πάντα στραμμένη η προσοχή στις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην πολύ πιθανή αναβολή της πρεμιέρας που μπορεί να αποφασίσει ο Κοντονής.

Ο κ. Πετράκης είχε σήμερα δύο απουσίες, των Μαμπουλού και Λίλα που έλειπαν με άδεια. Ο πρώτος θα μαζέψει κάποια ακόμα προσωπικά του αντικείμενα, ώστε να είναι έτοιμος για τον χειμώνα, ενώ ο Λίλα είναι τιμωρημένος για τις δύο πρώτες αγωνιστικές, όπως έχουμε γράψει και σε άλλα ρεπορτάζ, καθώς είχε συμπληρώσει 7 κίτρινες στην Ξάνθη, στο φινάλε της σεζόν.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, εξέλιξη δεν έχει προκύψει με κάποιον έμπειρο παίκτη, αλλά οι δοκιμές νεαρών συνεχίζονται. Από το μικροσκόπιο του Γιάννη Πετράκη περνάει ο Χάρι Παναγιώτου, που ο πατέρας του είναι Ελληνοκύπριος, ενώ ο ίδιος ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας του Αγίου Χριστοφόρου και Νέβις, ενός νησιωτικού κράτους στην Καραϊβική Θάλασσα. Ο 21χρονος επιθετικός ανήκε στη Λέστερ και έμεινε ελεύθερος. Δεν μπόρεσε να δείξει πολλά πράγματα στη σημερινή προπόνηση, ωστόσο ο τεχνικός του ΠΑΣ θα διακρίνει κι άλλα στοιχεία πριν πάρει τις τελικές του αποφάσεις και θα τον δει και τις επόμενες μέρες.

panagiotou-pas-dokimh-1

Εκείνος που «βγάζει μάτια» είναι ο Βραζιλιάνος Ιγκόρ Βιδάλ, που είναι επιτελικός μέσος. Έχει πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και εφόσον καταφέρει να βρει καλύτερη συνεργασία με την υπόλοιπη ομάδα, μπορεί να εξελιχθεί πολύ γρήγορα. Η εκτίμηση είναι ότι δεν θα αργήσει να υπογράψει με τον ΠΑΣ, αν υπάρξει συμφωνία σε όλα με τον πρόεδρο.

igor-vidal-pasgiannina-1

Κατά τα λοιπά, ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Νικολιάς και Ντόλοβατς, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν πάνω σε παιχνίδια τεχνικοτακτικού προσανατολισμού.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση αύριο στις 18:30.

Δείτε στιγμιότυπα από τη σημερινή προπόνηση