Με αρκετό κόσμο σήμερα στην εξέδρα να παρακολουθεί, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα. Τα καλά σχόλια που ήδη είχαν ακουστεί για τον Βραζιλιάνο Ιγκόρ Βιδάλ, καθώς επίσης και η δοκιμή του Χάρη Παναγιώτου, που ανήκε στο δυναμικό της Λέστερ, έστω κι αν τον είχε παραχωρήσει δανεικό στη σκωτσέζικη Raith Rovers, παρακίνησαν την περιέργεια του κόσμου να τους δει και από κοντά.

Για τον Βραζιλιάνο δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε τα όσα ήδη έχουμε πει. Πρόκειται με παίκτη με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, καλή κάθετη πάσα και έχει πάρα πολλές προοπτικές δουλεύοντας στον ΠΑΣ να εξελιχθεί περισσότερο. Εφόσον όλα πάνε καλά με του ς μάνατζέρ του, ο παίκτης αυτός θα αποκτηθεί από τον ΠΑΣ.

Ο Παναγιώτου σήμερα ήταν αρκετά βελτιωμένος σε σύγκριση με χθες, έβγαλε κάποιες πολύ ωραίες συνεργασίες, ειδικά με τον Βιδάλ, έδειξε ότι έχει καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και ότι παίρνει καλές θέσεις στην περιοχή. Το αν είναι ο παίκτης που ψάχνει ο Πετράκης ή θα προτιμηθεί κάποιος με διαφορετικό στυλ, είναι θέμα του προπονητή. Πάντως κι αυτός δείχνει να είναι μία αρκετά καλή επένδυση για το μέλλον και με βαρύ βιογραφικό για την ηλικία του.

Από τη σημερινή προπόνηση έλειπαν με άδεια και πάλι οι Λίλα και Μαμπουλού, ενώ ένα μικρό τράβηγμα ανάγκασε τον Δώνη να προπονηθεί μόνος του για προληπτικούς λόγους. Ο Νικολιάς συνεχίζει κι αυτός την αποθεραπεία του.

pas-proponhsh-august-2016-7

Στο σημερινό πρόγραμμα ο κ. Πετράκης δούλεψε κάποια τακτικά κομμάτια του παιχνιδιού, ζητώντας ανάπτυξη με πάσες στην πλάτη της άμυνας και πίεση στις πρώτες πάσες στην άμυνα. Το τελευταίο είχε παρατηρηθεί ως πρόβλημα σε αρκετά ματς, καθώς υπήρχε μια σχετική αδυναμία της άμυνας του ΠΑΣ να βγάλει την μπάλα σωστά από την περιοχή σε συνθήκες πίεσης των αντιπάλων στην πρώτη πάσα.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα, με αρκετές προσπάθειες των παικτών να κερδίζουν το χειροκρότημα των περίπου 50 φιλάθλων που παρακολουθούσαν την προπόνηση. Υπήρχε αρκετό πάθος και δεν έλλειψαν και τα δυνατά μαρκαρίσματα, καθώς φτάνουμε κοντά στην πρεμιέρα, αν και όλα δείχνουν ότι ο Κοντονής θα αναβάλει την αγωνιστική δράση επ’ αόριστον…

Την Πέμπτη θα ανακοινωθεί οριστικά τι μέλει γενέσθαι με το πρωτάθλημα, αλλά ήδη στον ΠΑΣ γίνεται προεργασία για φιλικό παιχνίδι. Έχει έρθει μία πρόταση από τον Άρη, αλλά ακόμα δεν είναι κάτι σίγουρο.

Δείτε το βίντεο από τη σημερινή προπόνηση με 15 απολαυστικά λεπτά από τα όσα κάνουν οι Βιδάλ, Παναγιώτου και οι υπόλοιποι παίκτες του Γιάννη Πετράκη.