image description

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα το πρωί την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες (20:00) για την 16η αγωνιστική της Super League 1.

Εκτός μάχης θα είναι ξανά οι Μοχαμάντι, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς και Μάνταλος, με τους τρεις πρώτους να χάνουν δεδομένα και το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στην Opap Arena (19:30), το οποίο όμως έχει πιθανότητες να προλάβει ο Έλληνας μεσοεπιθετικός.

Ο Ματίας Αλμέιδα όλα δείχνουν πως δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα της «Ένωσης» σε σχέση τη νίκη επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό (0-4), παρότι έχει στα χέρια του δύο έξτρα λύσεις. Ο Ντομαγκόι Βίντα είναι πλέον πανέτοιμος και θα βρίσκεται στην αποστολή, αλλά έχοντας να παίξει ενάμιση μήνα με την ομάδα, προβάδισμα για τα στόπερ έχει ο Σίμος Μήτογλου που έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο τελευταίο ματς. Παράλληλα, ο Πάολο Φερνάντες έχει από την αλλαγή του έτους δικαίωμα συμμετοχής, ωστόσο ο Αργεντινός προπονητής αναμένεται να διατηρήσει τον Λιβάι Γκαρσία σε θέση δεξιού εξτρέμ και να κρατήσει τον Ισπανό ακραίο ως μια λύση από τον πάγκο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όλες τις ενδείξεις, η ΑΕΚ θα παραταχθεί στα Γιάννενα με τον Αθανασιάδη στο τέρμα, τους Ρότα και Χατζισαφί στα άκρα της άμυνας, δίδυμο στόπερ τους Μουκουντί και Μήτογλου, τον Σιμάνσκι αμυντικό χαφ, τον Γιόνσον επίσης στο κέντρο, με τον Αραούχο τον Πινέδα και τον Λιβάι Γκαρσία να κινούνται πίσω από τον Φαν Βέερτ.