Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, μίλησε στα κανάλια novasports και τόνισε πως εκείνος και όλοι στην ΑΕΚ θα πρέπει να σέβονται κάθε αντίπαλο και ότι θα πρέπει η ΑΕΚ να είναι προσεκτική με τον ΠΑΣ Γιάννινα και να εφαρμόσει το πλάνο της.
image description

«Όπως σε όλα τα παιχνίδια, εμείς θα δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα που απαιτείται. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο που αντιμετωπίζουμε και θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε το δικό μας παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να προσέχεις όσο διαρκεί ο αγώνας. Πάντα υπάρχει η ανάλυση των αντιπάλων, οπότε θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να σεβαστούμε τον αντίπαλο.

Πάντα όταν το ρόστερ είναι πλήρες, είναι ακόμα καλύτερα, αλλά έχουμε αποδείξει ότι όλοι βοηθάνε την ομάδα πολύ καλά, οπότε βασιζόμαστε στο σύνολο της ομάδας. Το σημαντικό για εμάς είναι το γκρουπ.

Είμαι ικανοποιημένος αλλά βλέπω κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά. Οι χαρές στο ποδόσφαιρο κρατούν 24 ώρες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Αύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς γι’αυτό δεν μας παίρνει να κοιτάμε ούτε προς τα πίσω, ούτε στο μέλλον. Επικεντρωνόμαστε στο αμέσως επόμενο».