image description

Τα 7/8 του παζλ των προημιτελικών του Κυπέλλου συμπληρώθηκαν την Πέμπτη με Απόλλωνα Παραλιμνίου, Άρη, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό να «σφραγίζουν» το εισιτήριο για την οκτάδα. Για την ολοκλήρωση της εικόνας απομένει το ματς Απόλλων Πόντου-Πανσερραϊκός το μεσημέρι της Πέμπτης (14:00) στη ρεβάνς του 3-0 υπέρ της ομάδας των Σερρών.

Ήδη, λοιπόν, έχουν σχηματιστεί τα τρία από τα τέσσερα ζευγάρια των προημιτελικών, οι πρώτοι αγώνες των οποίων θα γίνουν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας (17-19/1) και οι ρεβάνς στα μέσα της μεθεπόμενης εβδομάδας (24-26/1), με την ΕΠΟ να μην έχει ακόμη ανακοινώσει το πρόγραμμα.

Το μενού περιλαμβάνει δύο μεγάλα ντέρμπι, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-Άρης, η ΑΕΚ θα έχει θεωρητικά το πιο εύκολο έργο απέναντι σε Πανσερραϊκό ή Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ ανοιχτό είναι και το ζευγάρι Απόλλων Παραλιμνίου-Λαμία.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών:
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός-Άρης
ΑΕΚ-Πανσερραϊκός ή Απόλλων Καλαμαριάς
Απόλλων Παραλιμνίου-Λαμία

Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν ήδη βγει από κλήρωση τα «ζευγαρώματα» στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο νικητής από το ΑΕΚ-Πανσερραϊκός ή Απόλλων Καλαμαριάς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Ολυμπιακός-Άρης, ενώ ο νικητής του Απόλλων Παραλιμνίου-Λαμία θα αναμετρηθεί με το νικητή του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. Υπενθυμίζεται πως οι αγώνες είναι διπλοί τόσο στα προημιτελικά όσο και στα ημιτελικά, ενώ δεν ισχύει ο κανονισμός των εκτός έδρας γκολ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια στα ημιτελικά

Νικητής από ΑΕΚ-Πανσερραϊκός ή Απόλλων Καλαμαριάς εναντίον Νικητή Ολυμπιακός-Άρης

Νικητής Απόλλων Παραλιμνίου-Λαμία εναντίον Νικητή ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός