Η Δόξα Λευκάδας δείχνει αποφασισμένη με τη νέα χρονιά να κάνει την αντεπίθεσή της για να βρεθεί στα πλέι οφ, ενισχύθηκε, άλλαξε προπονητή και σήμερα πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί του Βίκου Ιωαννίνων, δείχνοντας σε όλους ότι θα είναι υπολογίσιμος αντίπαλος.
Παρά το μαχητικό πρώτο ημίχρονο, ο Βίκος δεν κατάφερε στο τέλος να φύγει με το ροζ φύλλο, αφού ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο η Δόξα Λευκάδας έκανε την αντεπίθεσή της και επικράτησε με 71-62.
Σε χαμηλές πτήσεις έμειναν οι περισσότεροι παίκτες του Βίκου. Ο Κοτσάνος πέτυχε 12 πόντους και από 10 είχαν οι Αναγνωστάκης και Καλαμπάκας.
Από την Λευκάδα ο Χείλαρης και ο Τζόλος με 14 πόντους ήταν πρώτοι σκόρερ.
Διαιτητές: Καρακάσης-Μακρόπουλος-Πλέγας
Δεκάλεπτα: 19-21, 31-37, 49-46, 71-62
Δόξα Λευκάδας (Καλαμπάκος): Μάνας, Σταματέλος 2, Μάλφας, Βακουφτσής 12, Ντόβας 10(2), Τσιαβές 2, Τζόλος 14(1), Βαγενάς, Χείλαρης 14(3), Μανάκας 3, Κουρτίδης 4, Βούγιοβιτς 10.
Βίκος Ιωαννίνων (Κωστόπουλος): Αποστόλου, Γυφτάκης, Αναγνωστάκης 10, Μαυρογιάννης 9(1), Ιωαννίδης 9, Τσιλούλης 6(1), Πάτρας 3, Δήμος, Αντωνίου, Καλαμπάκας 10(1), Σταυρόπουλος 3, Κοτσάνος 12.
Σε λίγο περισσότερα…

