image description

Η πρωτοπόρος ΑΕΛ συνέχισε νικηφόρα στο πρωτάθλημα Κ17 της Super League δείχνοντας τα δόντια της και στον ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο νίκησε με 2-0! Παρότι ο ΠΑΣ ήταν κυρίαρχος στο α’ ημίχρονο και ήλεγχε τουλάχιστον ως το 55’ το παιχνίδι, η ΑΕΛ κατάφερε στη συνέχεια να πάρει τα ηνία του ματς και με δύο καλές φάσεις να πετύχει και τα γκολ της νίκης.

Ο ΠΑΣ στο α’ ημίχρονο είχε δοκάρι και κεφαλιά του Λούπα που έφυγε σύρριζα άουτ και στην επανάληψη διπλό χαμένο τετ-α-τετ, με τον τερματοφύλακα Κοβούσογλου της ΑΕΛ να σώζει σε δύο χρόνους. Κι αφού ο ΠΑΣ δεν εκμεταλλεύτηκε τα κλασικές του ευκαιρίες στο παιχνίδι, το έκανε η ΑΕΛ με γκολ των Ντίντη και Μπέη στο 72’ και το 83’ αντίστοιχα.

Το φιλμ του αγώνα

35’ Ο Βλάχος από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε τον Κοβούσογλου, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

45’ Κεφαλιά του Λούπα η μπάλα δίπλα από το δοκάρι της ΑΕΛ

55’ Τετ-α-τετ του Πλασκασοβίτη, απέκρουσε ο Κοβούσογλου στην επαναφορά της μπάλας νέο πλασέ του Βλάχου, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ.

73’ Σουτ από το ύψος του πέναλτι ο Ντίντης και 1-0!

82’ Σουτ του Μπέη έξω από την περιοχή, «κρέμασε» τον Αναγνωστόπουλο και 2-0!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΛ: Κοβούσογλου, Ντίντης, Γκρόζος, Νικολακούλης, Γκάτζιας, Μπέζας, Μπέης, Πολύζος, Τζιότζιος, Νίτσο, Κουκουράβας

ΠΑΣ Γιάννινα: Αναγνωστόπουλος, Ρίζος, Σκαμνέλος, Παππάς, Ντούκας, Λούπας (70’ Σπύρου), Μυρόγλου (83’ Σαούγκος), Βλάχος, Βάσσης (55’ Πάκος), Πλασκασοβίτης (70’ Καλαμπόκης), Κόντος (83’ Τσες)