image description

Το εγκώμιο του Θανάση Στάικου και του ΠΑΣ Γιάννινα έπλεξε ο προπονητής του Ατρόμητου, Κρις Κόουλμαν για τη βελτίωση που έχει παρουσιάσει ο ΠΑΣ το τελευταίο δίμηνο, ενώ όσον αφορά την ομάδα του μίλησε για τα στοιχεία του πάθος, της προσήλωσης και της αφοσίωσης στον στόχο που έδειξαν οι παίκτες του στο β’ ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου (πιο κάτω το βίντεο)

«Στο α’ ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί συνολικά σε όλους τους τομείς, τα Γιάννενα ήταν καλύτερα. Στο β’ βελτιωθήκαμε πάρα πολύ, τα πήγαμε αρκετά καλύτερα, όχι σε τακτικά κομμάτια, αλλά σε κομμάτια που στο σύγχρονο τα ξεχνάμε, αν και τα θεωρώ πολύ σημαντικά, όπως είναι η θέληση, η διάθεση, η πείνα η προσήλωση και αφοσίωση στον στόχο. Αυτά πρέπει να τα δείχνεις στο ποδόσφαιρο, εμείς τα δείξαμε στο β’ ημίχρονο, όπου βελτιωθήκαμε, δείξαμε καρδιά, αφοσίωση και ήμασταν καλύτεροι. Θα μπορούσαμε να χάσουμε στο τέλος, θα μπορούσαμε και να κερδίσουμε όμως.

Συγχαρητήρια στα Γιάννενα και τον προπονητή τους, που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και βελτίωση τους 2 τελευταίους μήνες. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί τα Γιάννενα είχαν κερδίσει την ΑΕΚ, είχαν πάρει ισοπαλία από τον Ολυμπιακό, οπότε είμαι ευχαριστημένος και θεωρώ ότι είναι ένας καλός βαθμός για μας».

Για τις αλλαγές που έκανε και τους Έλληνες παίκτες που έβαλε: «Συνολικά η ομάδα μας ήταν πολύ βελτιωμένη στους τομείς που ανέφερα, όχι τόσο τακτικά, όσο ότι αλλάξαμε νοοτροπία. Σίγουρα και οι αλλαγές βοήθησαν στο τέμπο, γίναμε πιο γρήγοροι και πιο επιθετικοί, είχαμε κατοχή μπάλας, αλλά μπορεί να λέει και ψέματα η κατοχή, γιατί μπορεί να έχεις 60% 70% και να χάσεις. Για μενα το πιο σημαντικό που βελτιώσαμε ήταν η ένταση, η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας στο β’ ημίχρονο».

Δείτε το βίντεο των δηλώσεων: