Σ’ ένα αρκετά μέτριο παιχνίδι που παρακολούθησαν περίπου 700 φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα, η «κυανόλευκη» ομάδα αναδείχτηκε ισόπαλη με την Βέροια με 0-0, αποτέλεσμα που είναι δίκαιο, με βάση την εικόνα των δύο αντιπάλων και τις λιγοστές καλές ευκαιρίες που υπήρξαν.

Παρά το γεγονός ότι σ’ αυτήν την περίοδο οι ομάδες έπρεπε να είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας και ειδικά ο ΠΑΣ που έχει δώσει και επίσημα ματς, εντούτοις οι παίκτες του κ. Πετράκη δεν είχαν πολλή ενέργεια και καλή διάθεση για το κάτι παραπάνω και ίσως τους έλειπε και το κίνητρο, μιας και αργεί πολύ ακόμα η πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

pas-veroia-filiko-2016-4

Στο α’ μέρος η Βέροια ήταν καλύτερη από τον ΠΑΣ, ήλεγχε το παιχνίδι, αλλά δεν δημιούργησε καμία από τις δύο κάποια κραυγαλέα φάση.

Πιο ποιοτικό παιχνίδι έγινε στην επανάληψη, καθώς οι προσθήκες των Μπουκουβάλα, Παναγιώτου, Βιδάλ κατά κύριο λόγο, σε συνδυασμό με την οπισθοχώρηση κατά μερικά μέτρα του Γιάκου, που έπαιξε στο χώρο ανάμεσα στις περιοχές, οδήγησαν τον ΠΑΣ στο να ελέγχει καλύτερα το χώρο του κέντρου και να αναπτύσσεται ισορροπημένα.

pas-veroia-filiko-2016-3

Οι εντυπωσιακές ατομικές ενέργειες των Μπουκουβάλα και Βιδάλ ήταν εν τέλει εκείνες που αποζημίωσαν τον κόσμο και άφησαν ένα αποτύπωμα στο φιλικό αυτό παιχνίδι, ενώ και ο Παναγιώτου άφησε καλή εντύπωση. Του Βιδάλ η μεταγραφή έχει τελειώσει και θα ανακοινωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα και μένει να δούμε αν θα είναι θετική η εισήγηση του Πετράκη και για τον Παναγιώτου.

Όλες τις λεπτομέρειες με φάσεις, συνθέσεις, αλλαγές και φωτορεπορτάζ, θα τις βρείτε στη live μετάδοση του super-fm.gr ΕΔΩ

pas-veroia-filiko-2016-1