image description

Ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους στα κλειστά γυμναστήρια έκαναν τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδας, για να κόψουν τη βασιλόπιτα για το 2023.

Σε μια όμορφη βραδιά στο εστιατόριο «Λιθαρίτσια», που κύλησε με καλή διάθεση, μέλη του Συνδέσμου από τα Γιάννενα, τη Φιλιππιάδα και το Αγρίνιο είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για το βόλεϊ και τη διαιτησία, ενώ η εκδήλωση είχε και τον χαρακτήρα καλωσορίσματος σε κάποιους από τους νέους διαιτητές, που πρόσφατα ολοκλήρωσαν Σχολές Διαιτησίας και κάποιοι έχουν ήδη πάρει το «βάπτισμα του πυρός» σε αγώνες.

Ευχές για τη νέα χρονιά και για συναδελφική αλληλεγγύη έδωσαν η πρόεδρος του ΣΥΔΠΕΔΕ Σοφία Χρήστου και ο γενικός γραμματέας Αποστόλης Τζελέτας, οι οποίοι έκοψαν την πίτα παρόντων και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. Παύλου Αποστόλου, Κώστα Γκοργκόλη και Βασίλη Γιαννόπουλου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Βαγγέλης Πήχας, παλιός διαιτητής πετοσφαίρισης και ο ίδιος, ο οποίος ήταν, μάλιστα, και ο πρώτος πρόεδρος του Συνδέσμου Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδας.Ο κ. Πήχας είχε την ευκαιρία να θυμηθεί στιγμές από τη δική του πορεία στον χώρο της διαιτησίας, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει στο να διοργανωθεί εκ νέου στα Γιάννενα το Πρωτάθλημα Παλαιμάχων, που είχε φιλοξενηθεί ξανά το 2017.

Για την ιστορία, τυχερός της βραδιάς ήταν ο διαιτητής Θεόδωρος Σιαδήμος, στο κομμάτι του οποίου βρέθηκε το φλουρί. Ο ΣΥΔΠΕ Δυτικής Ελλάδας εκφράζει, τέλος, τις ευχαριστίες του στα Ζαχαροπλαστεία «Μάντζιος» για την προσφορά της βασιλόπιτας.