Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης, δεν ψήφισε λευκό, όπως κυκλοφορούσε, αλλά υπέρ της μη διεξαγωγής εκλογών για την ανάδειξη προέδρου κατά τη σημερινή συνεδρίαση. Οπότε, η ψηφοφορία ήταν 9-8 υπέρ της αναβολής των αρχαιρεσιών. Δηλαδή, η ΕΠΟ ψήφισε ό,τι και οι Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Αστέρας, Ηρακλής, Πανιώνιος, Λεβαδειακός, Κέρκυρα και Λάρισα.

Κάτι που προκάλεσε σε εκείνο το σημείο την αντίδραση των εκπροσώπων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Χρήστου Παναγόπουλου και Αθηνάς Μπαλωμένου, που ανέφεραν ότι αποχωρούν διότι δεν είναι δυνατόν να επιλέγει η Λίγκα να παραμένει ακέφαλη σε μία τόσο κρίσιμη συγκυρία και ενόψει της άφιξης της FIFA στην Αθήνα.

Η ανακοίνωση της Super League

Κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. της Super League, ορίστηκε προσωρινή τριμελής διοικούσα επιτροπή στο συνεταιρισμό απαρτιζόμενη από τους κ.κ. Δάρα, Κωστούλα, Σπανό, η οποία θα χειριστεί τα τρέχοντα ζητήματα του συνεταιρισμού μέχρι την επόμενη Τετάρτη 31/8/16, οπότε και θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την εκλογή προέδρου του Δ.Σ.

 

 

 

xristovasilis-super-league-symvoulio

[Πηγή: sport-fm.gr]