Με τα ατού της να μην μπορούν να βγάλουν το καλό αγωνιστικό τους εαυτό, η Ελληνική ομάδα έχασε με 2-0 από την Αγγλία στο δεύτερο ματς στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Η Ελληνική Ομάδα Mini Football ηττήθηκε στον δεύτερο αγώνα της στο EMF EURO 2016 στην Ουγγαρία με 2-0 από την Αγγλία και παρέμεινε στον έναν πόντο στον όμιλο της.

Οι Έλληνες παίχτες σπατάλησαν ένα ολόκληρο ημίχρονο και με το γκολ που δέχτηκαν Με ένα γκολ στο 12′ από τον Χέρμπερτ βρέθηκαν σε θέση κυνηγού, με το άγχος να επηρεάζει τις αντιδράσεις τους.

Στο δεύτερο μέρος, η Ελληνική ομάδα ανέκαμψε, έχασε μοναδικές ευκαιρίες με τον Καραβίδα και τον Κεφάκη, αλλά καθώς πίεζε για την ισοφάριση με τον Λευκαρίτη ως παίκτη παραπάνω, ο Τότι πέτυχε το 2-0 και “ψαλίδισε” τις Ελληνικές ελπίδες για πρόκριση.

Το επόμενο, τελευταίο ματς στον όμιλο είναι την Πέμπτη, 25/08, (14:00, NS-1 HD) απέναντι στην Κύπρο.

Αγγλία: Μπακούς, Μακ Κλάσκεϊ, Χέρμπερτ, Άρσελ, Μέρφι, Κάζινς, Τότι, Βερμάζα, Χάσι, Κανάνι, Κουέν, Γκάρντνερ, Μοχάμεντ, Κάρμπι

ΕΛΛΑΔΑ (Γκαϊφύλλιας): Ξανθός, Καραβίδας, Μάντης, Τζανέτος, Κονσταντάγκας, Ντρένοβα, Ντούμος, Φραγκιαδάκης, Γκιάλης, Γκιάτης, Χατζημηνάς, Λευκαρίτης, Κεφάκης, Ταραμάς.

 

Ντρένοβα: “Είμαστε απογοητευμένοι”

Αμέσως μετά τη λήξη του ματς, ο εκ των αρχηγών της Ελληνικής ομάδας, Αντρέας Ντρένοβα δήλωσε: “Είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και αυτό μας στεναχωρεί πολύ γιατί ο στόχος μας ήταν η πρόκριση. Ευχαριστούμε τους Έλληνες φιλάθλους που μας στήριξαν σε όλη τους τη δύναμη καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.”